İkinci el i7 8700K sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon.com dan ürün alırsan fiyatın içinde vergide var, son ekranda zaten vergileri gösterir. Newegg hakkında bilgim yok.

Güç kaynağı olarak 8700K ve 1070 lik bir sistemi bilinen bir markanın en az 700 Watt değerlerine sahip sertifikalı bir güç kaynağına emanet et.

Anakart olarak Z serisi bütçenize uygun istediğini anakartı alabilirsiniz. Örnek olarak 370 Tomahawk.

Bu dediğiniz gerçek olsaydı PC dünyası sallanırdı zaten. Bu işlemcileri sadece siz kullanmıyorsunuz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
İnsanlara yanlış bilgi verdiğimde elime ne geçecek acaba?
Kendi doğrularınızı insanlara dayatmayı mı seviyorsunuz anlamıyorum.
Burası açık platform değil mi? Bilgi paylaşımı yapılmıyor mu? Kendi bilgimi ve tecrübelerimi paylaşmam neden yanlış bilgi oluyor.

Burası açık platform değil mi? Bilgi paylaşımı yapılmıyor mu? Kendi bilgimi ve tecrübelerimi paylaşmam neden yanlış bilgi oluyor.
Hocam siz bilgi paylaşmıyorsunuz, saçmalıyorsunuz.

Kimsenin size inanmadığı vs. yok. Komplo teorisiyle dönmüyor bu işler. Yavaşladığına inanıyorsanız kanıtlarsınız, insanları bilgilendirirsiniz. Hatta yüklü miktarda tazminat bile alırsınız.

Lakin klavyenizden kalkar bu yavaş almayın derseniz kanıtsız bir şekilde, herkes size haklı olarak saçmaladığınızı söyler. Ortada ne bir video var, ne bir Benchmark var. Bu dediğiniz şey ben UFO gördüm vallaha demekle eşdeğer.

Yavaşlıyorsa birçok sebebi olabilir bunun. Kurduğunuz imajda virüs olabilir. Kullandığınız bir programda virüs olabilir. Anakartınız hatalı olabilir. Olabilir de olabilir. Binlerce sebebi var bunun ve binlerce sebepten belki de en düşüğü üretim hatasıdır.

Buyrun, sahne sizin. Kanıtladığınız takdirde Sosyal'de 8.nesil sistem öneren herkes uyarı alacak. Kanıtlayacak mısınız acaba? Sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı