İkinci el iPhone 11 kaça satılabilir?

Tabii ki satılır ancak açıklama kısmına sorunlarını buraya yazdığınız gibi yazarsanız iyi olur. 64 GB modeli için ortalama 8-9 bin arası eder eğer yaptırırsanız biraz daha yüksek fiyata satabilirsiniz.

Telefoncu çok daha ölü fiyat verir vereceği maksimum 5-6 bin.
Hocam eksiğim var yeni telefon için ve hızlı satmam lazım sarı siteden felan zamanım yok kim bilir ne zaman satılır elden hızlı satmam lazım ama cokta zarara vermek istemiyorum

gördüğüm tüm telefonculara ve mağazalara sorucam en iyi kim verirse ona

Alıyorlar. Ocakta 11 Pro Max sattım 8 bine.
11 Pro Max'in TR deki ortalama fiyatı 16-19 arası dostum 8 e bedavaya almış yoksa hayatta almıyorlar. Sebebi de müşterileri zaten orası dükkan bir garanti olsun diye geliyor adamlar niye tutup yurt dışı kayıtlı olsun özellikle dükkanı tercih edenler yaşlı nüfus adam anlamaz ki kayıttan garantili olsun faturası olsun diye bakıyor.

Hocam eksiğim var yeni telefon için ve hızlı satmam lazım sarı siteden felan zamanım yok kim bilir ne zaman satılır elden hızlı satmam lazım ama cokta zarara vermek istemiyorum

gördüğüm tüm telefonculara ve mağazalara sorucam en iyi kim verirse ona
Sen bilirsin ama telefoncular gerçekten düşük fiyat veriyor.

11 Pro Max'in TR deki ortalama fiyatı 16-19 arası dostum 8 e bedavaya almış yoksa hayatta almıyorlar. Sebebi de müşterileri zaten orası dükkan bir garanti olsun diye geliyor adamlar niye tutup yurt dışı kayıtlı olsun özellikle dükkanı tercih edenler yaşlı nüfus adam anlamaz ki kayıttan garantili olsun faturası olsun diye bakıyor.

Sen bilirsin ama telefoncular gerçekten düşük fiyat veriyor.
S22 telefonumu satarken 10 bin fiyat verdi tertemiz cihazdı tr cihazı bide. Garantisi de vardı.

Yurt dışı telefon, batarya sahtesiyle değiştirilmiş. İyi fiyata verdim.

Dostum bu ağır kolpa ya, GOP'ta esnaf arkadaşlarım olmasa inanırım hiçbir telefoncu öyle cihaz almaz aldıysa da satmaz onların kullanıcıları biraz sokaklarda çevresi olan adam bilir burada yazmayalım şimdi.

S22 telefonumu satarken 10 bin fiyat verdi tertemiz cihazdı tr cihazı bide. Garantisi de vardı.
Çok öldürüyorlar cidden fiyatı hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı