İkinci el iPhone 6 alınır mı?

800TL'ye iPhone 6'dan başka telefon alınmaz al gitsin yani insanlar alınmaz diyorda alınır bence bütçe belli gitsin Android mi alsın andorid 6 olan 7 olan. Ben iPhone 6 kullanıyorum her işimi görüyor oyun falan oynamıyorsan yeni orijinal pille 6-7 saat götürüyor beni pili.

Fiyatı uygun. Neden olmasın? Hele pil sağlığı iyiyse.
Kamerası, ses kaydedicisi güzel. Hatta sesi de güzel. 60 FPS 1080p videoyu çekiyor kanka.
Bence alın. Bir çok oyun desteği var hala. Ama ben telefonda oyun oynamasını pek sevmem. O yüzden direk alırdım bu fiyata.

800TL'ye iPhone 6'dan başka telefon alınmaz al gitsin yani insanlar alınmaz diyorda alınır bence bütçe belli gitsin Android mi alsın andorid 6 olan 7 olan. Ben iPhone 6 kullanıyorum her işimi görüyor oyun falan oynamıyorsan yeni orijinal pille 6-7 saat götürüyor beni pili.
6-7 saat iyi bence.

Doğru en iyi seçenek ama temiz imkansız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı