ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 11 Ocak 2021 #21 Fernando Muslera dedi: O fiyat aralığında başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz aralıgında alınacaksın en iyi telefon 6 başkasına bakmayın belki şanlıysanız 6S bulursunuz.
Fernando Muslera dedi: O fiyat aralığında başka ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz aralıgında alınacaksın en iyi telefon 6 başkasına bakmayın belki şanlıysanız 6S bulursunuz.
K KELL Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #22 Parayı yolda bulmadıysanız kesinlikle tavsiye etmem.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #23 Epey sitesinden bulduğunuz telefonlara bakın ve işlemciye bakın karar verin, alın.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #24 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Epey sitesinden bulduğunuz telefonlara bakın ve işlemciye bakın karar verin, alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamam telefondan. Sıfıra baktım o fiyat aralığında S3 mini var.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Epey sitesinden bulduğunuz telefonlara bakın ve işlemciye bakın karar verin, alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben anlamam telefondan. Sıfıra baktım o fiyat aralığında S3 mini var.
M mehmetali7959 Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #25 huawei p20 lite al bence hem ucuz hem baya iyi
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #26 Fernando Muslera dedi: Hocam ben anlamam telefondan. Sıfıra baktım o fiyat aralığında S3 mini var. Genişletmek için tıkla... Şu anda yanımda uzun uykuda olan 6 var. Kendi kendine kapandı, güzellik uykusuna yattı.
Fernando Muslera dedi: Hocam ben anlamam telefondan. Sıfıra baktım o fiyat aralığında S3 mini var. Genişletmek için tıkla... Şu anda yanımda uzun uykuda olan 6 var. Kendi kendine kapandı, güzellik uykusuna yattı.
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 11 Ocak 2021 #27 Acil değilse bütçeni arttırıp ikinci el en az iPhone 7 al, yoksa da al gitsin Android'e göre daha uzun gider diye düşünüyorum
Acil değilse bütçeni arttırıp ikinci el en az iPhone 7 al, yoksa da al gitsin Android'e göre daha uzun gider diye düşünüyorum
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #28 PolluxVega dedi: Acil değilse bütçeni arttırıp ikinci el en az iPhone 7 al, yoksa da al gitsin Android'e göre daha uzun gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmez, yapma öyle bir hata hocam.
PolluxVega dedi: Acil değilse bütçeni arttırıp ikinci el en az iPhone 7 al, yoksa da al gitsin Android'e göre daha uzun gider diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmez, yapma öyle bir hata hocam.
Fernando Muslera Decipat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.222 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türk Telekom Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #29 SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Şu anda yanımda uzun uykuda olan 6 var. Kendi kendine kapandı, güzellik uykusuna yattı. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi uykular ama başka var mı o fiyatta? Ona göre iPhone 6 alacağim.
SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Şu anda yanımda uzun uykuda olan 6 var. Kendi kendine kapandı, güzellik uykusuna yattı. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi uykular ama başka var mı o fiyatta? Ona göre iPhone 6 alacağim.
SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #30 Fernando Muslera dedi: Hocam iyi uykular ama başka var mı o fiyatta? Ona göre iPhone 6 alacağim. Genişletmek için tıkla... Satan adam niye satıyor?
Fernando Muslera dedi: Hocam iyi uykular ama başka var mı o fiyatta? Ona göre iPhone 6 alacağim. Genişletmek için tıkla... Satan adam niye satıyor?