İkinci el iPhone 6S alınır mı?

Hocam illa iOS değil de Android'e yönelebilirsin bu fiyat aralığında en azından pil acısından rahat edersin cünkü 6S perişan eder pil konusunda sizi.
android diyenler kesinlikle haklısınız ama ios işletim sistemine bayılıyorum beni idareten götürmesi yeterlidir üniversitede model yükselticem zaten

%87 batarya genelde çabuk gidiyor. Bir de güncellemeleri destekliyor mu ona bakmanız lazım. Bende iPhone 6 vardı, güncelleme olmadığı için çoğu uygulamayı ya indirmiyor ya da uygulamadan atıyordu.
uygulama güncellemelerini alıyor hocam ama ios sürümü 15-16da kaldı

Android diyenler kesinlikle haklısınız ama iOS işletim sistemine bayılıyorum beni idareten götürmesi yeterlidir üniversitede model yükselteceğim zaten.

Uygulama güncellemelerini alıyor hocam ama iOS sürümü 15-16'da kaldı.

1-2 sene götürür mü demiştiniz, güncelleme alıyorsa götürür. Telefonu elden mi alacaksınız yoksa telefon bayisinden yenilenmiş gibi mi?

2. el temiz bir iPhone 6S buldum. Batarya sağlığı 87, 32 GB ve 1500TL.
1-2 senedir tuşlu telefon kullanıyordum iletişim için ama şu an 12. sınıf olacağım. Bana bir akıllı telefon lazım. Kötü Android'lerdense 6S alsam beni 1-2 sene götürür mü? Oyun vb oynamayacağım sadece günlük kullanım ve sosyal medya ve şarjı beni okul çıkışına vb. götürür mü? (performans bataryası takabilirim.)

Alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı