İkinci el iPhone 6S alınır mı?

%87 batarya genelde çabuk gidiyor. Bir de güncellemeleri destekliyor mu ona bakmanız lazım. Bende iPhone 6 vardı, güncelleme olmadığı için çoğu uygulamayı ya indirmiyor ya da uygulamadan atıyordu.

Hocam illa iOS değil de Android'e yönelebilirsin bu fiyat aralığında en azından pil acısından rahat edersin cünkü 6S perişan eder pil konusunda sizi.
android diyenler kesinlikle haklısınız ama ios işletim sistemine bayılıyorum beni idareten götürmesi yeterlidir üniversitede model yükselticem zaten

%87 batarya genelde çabuk gidiyor. Bir de güncellemeleri destekliyor mu ona bakmanız lazım. Bende iPhone 6 vardı, güncelleme olmadığı için çoğu uygulamayı ya indirmiyor ya da uygulamadan atıyordu.
uygulama güncellemelerini alıyor hocam ama ios sürümü 15-16da kaldı

Bence iPhone 7 bak.

1-2 sene götürür mü demiştiniz, güncelleme alıyorsa götürür. Telefonu elden mi alacaksınız yoksa telefon bayisinden yenilenmiş gibi mi?

1-2 sene götürür mü demiştiniz, güncelleme alıyorsa götürür. Telefonu elden mi alacaksınız yoksa telefon bayisinden yenilenmiş gibi mi?
elden 2. el olarak alacağım telefon temiz dendi (yakın birinden alacağım)

Alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…