İkinci el iPhone alınır mı?

ichberkayakkaya

Picopat
Daha fazla  
Şu an elimde Realme 6I var. Fakat şarj girişi sorunlu %80 oranda sarja taktigimda şarj olmuyor ve Type-C girişini çok zor algiliyor en az 10dk şarj olmasi için ugrasmam gerek. Aklimda ikinci el iPhone 7 veya 8 Plus almak var. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 veya 8 almana gerek yok. İkinci elde şu an alınmaması gereken telefonlar. Birkaç sene sonra kullanamacaksın bile. En iyisi sıfır F/P Android veya Samsung gibi markaların ikinci elini al. İllaki iPhone alacaksan 11 ve üstü al.

Şu an elimde Realme 6I var. Fakat şarj girişi sorunlu %80 oranda sarja taktigimda şarj olmuyor ve Type-C girişini çok zor algiliyor en az 10dk şarj olmasi için ugrasmam gerek. Aklimda ikinci el iPhone 7 veya 8 Plus almak var. Sizce alınır mı?

Easy cep ile satıp kendine yeni telefon alabilirsin ama magazadan alışveriş yap bence takas fiyatı alış fiyatından daha yüksek oluyor ben iPhone X aldım ikinci el.

iPhone alacaksan 7 veya 8 Plus yerine ikinci el SE 2 almanı tavsiye ederim.

Şu an elimde Realme 6I var. Fakat şarj girişi sorunlu %80 oranda sarja taktigimda şarj olmuyor ve Type-C girişini çok zor algiliyor en az 10dk şarj olmasi için ugrasmam gerek.

Şu kısım için konuşuyorum, ayarlarda bataryayı koruma ayarı açık olabilir (ismini tam hatırlamıyorum, batarya veya pil bölümünden bulabilirsiniz.), kablonuz bozuk olabilir. Diğer yazdıklarınıza gelecek olursak eğer bütçenizi tam olarak belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Alınır ben kullanıyorum memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı