Şu an 18 yaşında mezun bir öğrenci olarak 11 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum Allah var hala 2-3 sene gideri var gibi bana kalırsa ama tek sorunu artık güncelleme almayacak olması iOS 18 yani şu an aldığı güncelleme ile miladını doldurmuş oldu IPhone'lerde sürümünüz uygun değil hatası alırsın uygulamalarda tek sorunu bu IPhone'lerin destek kesileceği için bir de telefona bazen güvenlik güncellemesi bile o destek biten telefonlara yani anca 3-5 ayda bir geliyor insaflarına kalmış yazın Allah nasip ederse hemşireliği kazanırsam üniversite'ye gidiş geliş için motor alıp hem de iPhone 11'i verip üstüne bir miktar koyup 13 ile telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum pil yüzdem 93'lerde ama kesinlikle alma önermem 13 aşağısı ölü gibi artık gerçi Türkiye'de iPhone kullananların yarısı 6S falan kullanıyor bilemedim hocam idealiniz ne ise onu alın benim kanaatim almamanız yönünde gidin S22 S23 alın daha iyi ben 13 almazsam öyle yapacağım bu arada ikinci el almanızı öneririm sıfırdan farkları gram yok bence ya dış kasasına ekranı değişmiş mi ona dikkat edin özellikle iPhone alacaksanız tabii onun dışında sıfır alınmaz ya bence hem aşırı pahalı.
Android'lerde 17-18'e bu arada ikinci el güzel cihazlar var hem 2-3 sene kullanacağınız cihazlar şu an iPhone 11 ve iPhone 12 modelleri onu söyleyeyim öncelikle illa iPhone alacaksanız 13 alın aşağısı artık kurtarmıyor günümüz dünyasında özellikle bir de ikinci el iPhone 11'ler hala pahalı hocam temizleri pili %100 olanlar genelde 17-18 arası öyle diyeyim ki bu telefonlara iOS 18 yani bu güncellemeden sonra güncelleme gelmeyecek.