Tamam da neden hocam ? yanlış anlamayın ancak 2000-3000 tl ye Iphone X ile yapabileceğiniz herşeyi yapabileceğiniz telefonlar var iken. Gerçekten anlamıyorum çok zengin olursunuz bir telefona 10000 tl verebilecek maddi gücünüz olur anlarım ancak öğrenci olup 3 ay emek verip çalışıp gidip kazandığınız parayı bu telefona vermek neden bu kadar önemli sizin için ? Kesinlikle sizi eleştirmiyorum sizi anlamaya çalışıyorum. Nihayetinde para sizin paranız ben karışamam ama açıklayabilirseniz sevinirim.
Şimdi son 4 yıldır arkadaşlarım bak iphone aldım,iphone bakıyorum,iphone alacam tarzı cümleler duyuyorum.Dedim bu markanın bildiği vardır diye bende bir iphone alıp deneyimlemek istedim.Biz zaten çok zengin biriside değiliz.Neden benim için önemli emeklerimin karşılığında aldığım ilk telefon olacak.
Şimdi son 4 yıldır arkadaşlarım bak iphone aldım,iphone bakıyorum,iphone alacam tarzı cümleler duyuyorum.Dedim bu markanın bildiği vardır diye bende bir iphone alıp deneyimlemek istedim.Biz zaten çok zengin biriside değiliz.Neden benim için önemli emeklerimin karşılığında aldığım ilk telefon olacak.
Önünde daha 9 ay var. Ülkenin hali ortada, ne olacağı belli değil. Olur da çalışıp para kazanma imkanın olursa parayı sakla derim. Eğer ihtiyacın varsa elbette telefon alabilirsin. İstekten bahsetmiyorum, mesele ihtiyaç.
Sorduğun soru, 3 ay aralıksız sabah 6 akşam 8 çalışıp sonunda gelen tüm parayla bir telefon almak mantıklı mı? Sorduğun soru bu değil mi? Yanlış anlamadım yani? Umarım 3 ay çalıştıktan sonra kendine doğru cevabı kendin verebilirsin.
Dostum bir şeye sahip olmak için bir şeyden fedekâr olman lazım.Baban arabayı pat diye alamıyor. Demi şimdi araba ile telefonun ne alakası var diyebilirsin.Belli olmaz.İlla iphone x olmak zorunda değil. 7 plus veya 8 ve 8plusta olur.Hiç biri olmasa bile biriktiririm.
Direkt olarak bu modeli almanızı önermem. iPhone 6 sahibiyim. Her sene belirli bir yere kadar paranı biriktirip bir üstünü alabilirsin. Böylelikle güncelde kullanmış olursun. Açıkçası sıfırına bakman daha sağlıklıdır.
Bence o kadar çalışıp bir telefona para vermek mantıklı gelmiyor fakat sen istiyorsan çalışıp emek edeceksin ben sıfır almanı öneririm almışken bir kere al yani
Dostum bir şeye sahip olmak için bir şeyden fedekâr olman lazım.Baban arabayı pat diye alamıyor. Demi şimdi araba ile telefonun ne alakası var diyebilirsin.Belli olmaz.İlla iphone x olmak zorunda değil. 7 plus veya 8 ve 8plusta
Yapma dostum.İphone x'in sıfırı çok pahalı
Dostum sıfırı 7000-10000 arası değişiyor nasıl alıyım? Başka dersen olabilir.7 plus veya 8 ve 8 plus
Önünde daha 9 ay var. Ülkenin hali ortada, ne olacağı belli değil. Olur da çalışıp para kazanma imkanın olursa parayı sakla derim. Eğer ihtiyacın varsa elbette telefon alabilirsin. İstekten bahsetmiyorum, mesele ihtiyaç.
telefonum garantisi bitiyor o yüzden alacağım.Bozulsa telefonsuz kalırım.Babamda almaz.Hem böylece 1.5 yıl garantili (apple türkiye tarafından) hemde babama yük olmadan almış olurum.Alamasamda biriktiririm.
telefonum garantisi bitiyor o yüzden alacağım.Bozulsa telefonsuz kalırım.Babamda almaz.Hem böylece 1.5 yıl garantili (apple türkiye tarafından) hemde babama yük olmadan almış olurum
Dediğim gibi illa x olmak zorunda değil 3-5k'ya 7 plusta olsa olur.
Bu arada almışken 8 plus almanı öneririm kamera,işlemci ve güncellik açısından daha iyi bir modeldir ve tam anlamıyla iphone deneyimi yaşamak için alınabilecek en güçlü telefon, iphone'u iphone yapan önceki tasarımları idi bence.