İkinci el işlemci alınır mı?

BroceV

Hectopat
Arkadaşlar i5 6500'ü 575 TL gibi ucuz bir rakama ikinci el buldum. Sizce herhangi bir sıkıntısı var mıdır? Yani 2. el işlemcide ne gibi bir sıkıntı çıkabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeT artık hiç mantıklı bir sistem değil. Örneğin bir laptop satıyor ve GeT ile karşı tarafa gönderiyor. Karşı taraf içinden bir parçayı alır ise satıcı anlamayabilir. Bu da onu zarar sokar. En mantıklısı elden test ederek almak. Eğer güvenilir birisi ise havale sonrası kargo olabilir.

@Motionless IN White Yaşadığım ülkeden, içinde yaşayan insanlar yüzünden yine soğudum :) . Düşünsene laptop satıyorsun. Adam RAM'i, soğutmayı, depolamayı söküp laptopun içine not bırakıyor.

Not: "Acıma yetime, döner koyar..."
Cidden böyle bir şey yaşadınız mı?

@Motionless IN White Yaşadığım ülkeden, içinde yaşayan insanlar yüzünden yine soğudum :) . Düşünsene laptop satıyorsun. Adam RAM'i, soğutmayı, depolamayı söküp laptopun içine not bırakıyor.

Not: "Acıma yetime, döner koyar..."
Maalesef durum bahsettiğin gibi. Ekran kartı satıyorum ancak alacak kişi bana GeT aç diyecek diye korkuyorum. Asla açma taraftarı değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı