İkinci el işlemci bozulur mu?

Tavsiyem Çarpan kilidi kapalı çok kullanılmamış bir işlemci almanız. Ve test edin alın 1gün bilgisayarın açık olması gerek sağlam olup olmadığını anlamak için bilgisayar kapanıyorsa sorun var demektir.
 
Video başka işlemci ile çekilirse ne olacak?
Agam konuyu açan sen değilsin sanane? Ayrıca satan kişi yalan söyleyecek değil.
Ve 2.el mağazalarında genelde para ödemesi yapıldıktan sonra internet sayfasına gider, alan kişi onaylarsa sahibine gider. Onaylamassa gitmez.
 
Şahsen Windows 98 zamanından beridir bilgisayar başında saatler geçiren biri olarak şu zamana kadar hiçbir işlemcim bozulmadı. İşlemcilerinin bozulduğunu duyduğum çok nadir insanlar var ama hiçbir tanıdığım yada online arkadaşımın işlemcisi bugüne kadar bozulmaz iken ekran kartı ve anakartların sıkça bozulduğunu söyleyebilirim. Yani aldığın işlemcinin bozuk çıkması oldukça düşük bir ihtimal. Bir işlemcinin 10 yaşından önce bozulması için bugün aklıma gelen tek neden overclock. Eğer overclock olan bir model değil ise korkacağın pek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Video başka işlemci ile çekilirse ne olacak?
POSIX ekranında ram ve işlemci değerleri yazar zaten. Sadece POSIX logo özelliğini kapatsa yeter.
 
İşlemci, bir bilgisayarda arızalanması en zor olan parçadır. Arızalandığı zaman tamiri pin düzeltme, kırılan pini lehimleme, ve ısıl işlemden öteye geçemez. Bunlarla arıza düzelmezse yeni işlemci almanız gerekir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı