GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #11 Mondai dedi: Hocam o zaman şöyle yapalım HWMonitor indirin ve CPU ile alakalı her şeyin ekran fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yapacagim. GGHOST dedi: Tamamdir yapacagim. Genişletmek için tıkla... Ekran goruntusu alamadigim icin telefondan attim. Son düzenleme: 2 Ağustos 2022
Mondai dedi: Hocam o zaman şöyle yapalım HWMonitor indirin ve CPU ile alakalı her şeyin ekran fotoğrafını atın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yapacagim. GGHOST dedi: Tamamdir yapacagim. Genişletmek için tıkla... Ekran goruntusu alamadigim icin telefondan attim.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 2 Ağustos 2022 #12 GGHOST dedi: Tamamdir yapacagim. Ekran goruntusu alamadigim icin telefondan attim. Eki Görüntüle 1472197 Eki Görüntüle 1472195 Genişletmek için tıkla... Her şey normal hocam ama sıcaklık çok yüksek yoksa stock fan takmadınız mı ?
GGHOST dedi: Tamamdir yapacagim. Ekran goruntusu alamadigim icin telefondan attim. Eki Görüntüle 1472197 Eki Görüntüle 1472195 Genişletmek için tıkla... Her şey normal hocam ama sıcaklık çok yüksek yoksa stock fan takmadınız mı ?
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #13 Mondai dedi: Her şey normal hocam ama sıcaklık çok yüksek yoksa stock fan takmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Onun neoldugunu bilmiyorum ama Intel'in bir sogutucusu vardi ve bir tik eski olabilir. Ondan dolayi olabilir mi? Bir de termal macun falan surmedim. Eger normalse kullanilirsa siparisi onaylayayim mi? Param Güvende ile almistim.
Mondai dedi: Her şey normal hocam ama sıcaklık çok yüksek yoksa stock fan takmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Onun neoldugunu bilmiyorum ama Intel'in bir sogutucusu vardi ve bir tik eski olabilir. Ondan dolayi olabilir mi? Bir de termal macun falan surmedim. Eger normalse kullanilirsa siparisi onaylayayim mi? Param Güvende ile almistim.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #14 GGHOST dedi: Onun neoldugunu bilmiyorum ama Intel'in bir sogutucusu vardi ve bir tik eski olabilir. Ondan dolayi olabilir mi? Bir de termal macun falan surmedim. Eger normalse kullanilirsa siparisi onaylayayim mi? Param Güvende ile almistim. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri normal değil, macunu yenile ve soğutucuyu tekrar montajla. Sonra tekrar test edin, bakalım.
GGHOST dedi: Onun neoldugunu bilmiyorum ama Intel'in bir sogutucusu vardi ve bir tik eski olabilir. Ondan dolayi olabilir mi? Bir de termal macun falan surmedim. Eger normalse kullanilirsa siparisi onaylayayim mi? Param Güvende ile almistim. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri normal değil, macunu yenile ve soğutucuyu tekrar montajla. Sonra tekrar test edin, bakalım.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #15 Emma Stone dedi: Sıcaklık değerleri normal değil, macunu yenile ve soğutucuyu tekrar montajla. Sonra tekrar test edin, bakalım. Genişletmek için tıkla... Elimde şu an macun yok sogutucu ise yam tarafta kuzen var PC ci ona yaptirdim tekrar ve birsure PC'yi kapadim. Ek olarak ileride ekran karti alip OC yaptirmayi dusunuyorum. Daha iyi bir sogutuca geçeceğim.
Emma Stone dedi: Sıcaklık değerleri normal değil, macunu yenile ve soğutucuyu tekrar montajla. Sonra tekrar test edin, bakalım. Genişletmek için tıkla... Elimde şu an macun yok sogutucu ise yam tarafta kuzen var PC ci ona yaptirdim tekrar ve birsure PC'yi kapadim. Ek olarak ileride ekran karti alip OC yaptirmayi dusunuyorum. Daha iyi bir sogutuca geçeceğim.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #16 @GGHOST Macun sürmezsen ısı iletimi olmaz. Bilgisayarın yüksek ısıdan kapanabilir.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #17 Emma Stone dedi: @GGHOST macun sürmezsen ısı iletimi olmaz. Bilgisayarın yüksek ısıdan kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Simdilik cok kullanmiyorum kisa sürede anakart degistirince surmeyi dusunuyordum.
Emma Stone dedi: @GGHOST macun sürmezsen ısı iletimi olmaz. Bilgisayarın yüksek ısıdan kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Simdilik cok kullanmiyorum kisa sürede anakart degistirince surmeyi dusunuyordum.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 2 Ağustos 2022 #18 GGHOST dedi: Simdilik cok kullanmiyorum kisa sürede anakart degistirince surmeyi dusunuyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam macun sürüp kullanın yoksa işlemciye zarar verirsiniz.
GGHOST dedi: Simdilik cok kullanmiyorum kisa sürede anakart degistirince surmeyi dusunuyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam macun sürüp kullanın yoksa işlemciye zarar verirsiniz.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #19 Mondai dedi: Hocam macun sürüp kullanın yoksa işlemciye zarar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama dedigim gibi su siralar kullanmayacağım en azindan 1 hafta sonra macun surup sogutucu alacağım.
Mondai dedi: Hocam macun sürüp kullanın yoksa işlemciye zarar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ama dedigim gibi su siralar kullanmayacağım en azindan 1 hafta sonra macun surup sogutucu alacağım.