İkinci El Macbook Alınır mı ? Nelere Dikkat edilmeli ?

Evet, iSheep'ler sağ olsun Apple piyasası hep yüksek. İngilizceniz var ise şu kanaldaki videoları izlemenizi tavsiye ederim. Zira Apple'ın nasıl pislik bir şirket olmasına rağmen kimi nereden kazıkladığını çok güzel gösteriyor. Ve yine ekleyeyim; MacBook alıp almamak size kalmış bir şey. Alın veya almayın demiyorum, sadece tecrübe etmiş biri olarak tecrübelerimi aktarayım dedim.

Adam mühendisliğine kadar iniyor resmen. :D Yorumun için de teşekkür ederim. iOS kullanıcısı olarak da Apple'ın aşırı yüksek fiyata sattığının farkındayım ama iOS kullandıktan sonra başka bir telefon kullanamadım. Bu deneyimi bir de Laptop'da denemek istiyorum. Zamanında hackintosh denemiştim düşük sistemli eski bilgisayarıma ve çok hoşuma gitmişti. Onun da verdiği istekle şansımı denemek istiyorum. Ki zaten benim için yüksek seviye ya da düşük seviye bir bilgisayarın pek önemi yok. Ağır kullanan birisi değilim bilgisayarı. En ağır kullandığım şey oyun. Oda yüksek sistem isteyen bir oyun değil.

macOS kurulumunda yaşadığın problemi belirtseydin çözüm sunabilirdik...

Hocam bir haftadır uğraşıyorum. Senin dediğini yaptım, Kemal hocanın konularına baktım, başka sitelerden araştırarak konular açarak yardım istedim ama bir türlü yapamadım. En çok problem olan ise sürekli yeniden başlatmaya çalışıp olup olmamasına bakmam ve bunun çok uzun sürmesi beni bezdirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açmadığın için ve problemleri belirtmedeğin için fikir yürütemiyorum açıkcası.
Tekrar denemek istersen yeni konu açabilirsin.

İşte yapabilsem en azından bi deneyeceğim onu ama olmuyor. Neyse tekrar konu açıp şansımı deneyelim o zaman.

Oyun oynamamak icin mac alınır mı. Ayrica neden oynamayasin.
2. el bilgisayar alınmaz bana gore eğer maddi zorluk yoksa.

Tek oyun oynamamak için değil. Başka nedenlerim de var.

MacBook deneyimini, tadını al bi kere yaşa. Gerçekten gerek tasarımıyla gerek hissiyatıyla kaliteli keyifli cihazlar. Oyun oynayan birisi değilim normal hayatımda, daha çok müzik ve iş olduğundan dolayı benim için biçilmiş kaftan oluyor. Ne yapmak ve nasıl kullanmak istediğine göre değişen ürünler. Bu arada kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı bilen, bilmeyen kötüleyebilir ama standart laptoplardan öte cihazlar dinleme kimseyi nasıl canın istiyorsa öyle yap. Satarsın en kötü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı