Armada16 Femtopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Merhaba, Yarın bir adamdan ikinci el bir mikrofon almaya gideceğim. Mikrofonu alırken nelere dikkat etmeliyim ya da nasıl dolandırılmam diye sormak istiyorum. Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Merhaba, Yarın bir adamdan ikinci el bir mikrofon almaya gideceğim. Mikrofonu alırken nelere dikkat etmeliyim ya da nasıl dolandırılmam diye sormak istiyorum. Bilenler cevaplarsa sevinirim.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 28 Kasım 2020 #2 Dışına bakın, köşelerine bakın, ses testi yapın, fatura sorun, internetten aynı mikrofonun testini izleyerek, karşılaştırma yapın, kenarlarında açılmaya dair izlere bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dışına bakın, köşelerine bakın, ses testi yapın, fatura sorun, internetten aynı mikrofonun testini izleyerek, karşılaştırma yapın, kenarlarında açılmaya dair izlere bakabilirsiniz.