İkinci el minimum 400W PSU önerisi

Şahsen 2016'dan beri Cooler Master GX Bronze 750W PSU'yu kullanıyorum şuana kadar en ufak sorun çıkarmadı sağolsun :)
İkisini aynı markadan ötürü karşılaştırmak doğru olmaz pek, modele bakmak lazım. Tabi modelde fena gözükmüyor.

İkisini aynı markadan ötürü karşılaştırmak doğru olmaz pek, modele bakmak lazım. Tabi modelde fena gözükmüyor.
Haklısın, ancak Cooler Master en azından belli bir itibara sahip bir marka. Bu sebeple dandik markaların ürünleri yerine her zaman bilindik markaları öneririm modeli ne olursa olsun, en azından belirli bir kalitenin üzerinde oluyorlar.

Marka olmasına rağmen ucuz olsun diye malzemeden kısamaz mı?
Malzemesinden kıssa bile Hadron, Everest gibi markalara nazaran yine de daha mantıklı olur.

Haklısın, ancak Cooler Master en azından belli bir itibara sahip bir marka. Bu sebeple dandik markaların ürünleri yerine her zaman bilindik markaları öneririm modeli ne olursa olsun, en azından belirli bir kalitenin üzerinde oluyorlar.
Diğer "oyuncu" firmalara göre çok daha iyiler tabi, enazından bozulacakları olursa sadece kendileri bozuluyorlar ama High Power gibi markanın bile çok berbat güç kaynakları var. MSI'ın DN ve BNL serisi var. Oyüzden modelede dikkat etmek gerekiyor.

Diğer "oyuncu" firmalara göre çok daha iyiler tabi, enazından bozulacakları olursa sadece kendileri bozuluyorlar ama High Power gibi markanın bile çok berbat güç kaynakları var. MSI'ın DN ve BNL serisi var. Oyüzden modelede dikkat etmek gerekiyor.
Tabii ki model önemli, ancak ben Hadron'un, Everest'in, Gamepower'ın karşısında Cooler Master varsa onu seçerim, burada bunu anlattım zaten. Yoksa tamamıyla katılıyorum sana, her markanın tabii ki kötü modelleri vardır, örneğin MSI Ventus gibi :)

@FehmiDogru.js
@He stole my money
Bildiğiniz üzere şu psuyu alcaktım adam cevap falan vermedi hem biraz eski duruyordu:
Sonra 3 psu arasında kaldım
Birde high power hpc 450 h12s
Baktım hesapladım high power 500w de 12v kanalı max 18a diğer psu ise tek kanal 25a (tek kanallı) bana en mantıklısı high power hpc 450 h12s geldi.
Kargo dahil 585₺ oldu satıcı ile anlaştım sizce iyi yaptım mı? Bana toplam w önemli değil 12 v kanalı önemli.
Eğer merak ederseniz elimde ekstradan MOLEX to 6x pin var.

Kısaca high power hpc 450 h12s aldım satıcı daha onaylamadı kötüyse yarın sabah iptal ederim.

@FehmiDogru.js
@He stole my money
Bildiğiniz üzere şu psuyu alcaktım adam cevap falan vermedi hem biraz eski duruyordu:
Sonra 3 psu arasında kaldım
Birde high power hpc 450 h12s
Baktım hesapladım high power 500w de 12v kanalı max 18a diğer psu ise tek kanal 25a (tek kanallı) bana en mantıklısı high power hpc 450 h12s geldi.
Kargo dahil 585₺ oldu satıcı ile anlaştım sizce iyi yaptım mı? Bana toplam w önemli değil 12 v kanalı önemli.
Eğer merak ederseniz elimde ekstradan MOLEX to 6x pin var.

Kısaca high power hpc 450 h12s aldım satıcı daha onaylamadı kötüyse yarın sabah iptal ederim.
İnce hesap ilanına göre bu fotoğraf var:
1739219251161.png

6 pin kablosu var yani Molex'e ihtiyacınız yok.
4-5 tanede koruma sertifikası var, iyi duruyor eğer temizse. Zalman'a göre iyi gayet, HPG 12S kullanıcısı olarakta H12S modelli Highpower'lar gördüğüm kadarıyla ümit vaat ediyorlar hep.

FX6100 95W işlemci, Zotac 9600GT 95W, 8+4 GB DDR3 RAM, 160GB 3.5 HDD, ASUS M5A78L-M LX V2 sisteme PSU bakıyorum.
İkinci el alacağım. Sahibinden Param Güvende ile alacağım.

Ekran kartı ve işlemci sonra yükseltilecek aklımda tam model yok ama ne kadar fazla watt (12volt kanalından) o kadar iyi.
Bütçe olarak ne kadar uygun o kadar iyi. Ama illaki verilecekse 400-500 ama ucuzda olur.
Baktığımda şunlar uygun geldi ama ne kadar kaliteli bilmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

@He stole my money
@FehmiDogru.js
Her konuda sizi görüyordum nerdesiniz?
Hocam 950 tlye daha yeni aldım 400watt psu markası modeli - PowerBoost BST-ATX-400R
İnceleyip Bakabilirsin pek fazla anlamıyorum. :)

Hocam 950 tlye daha yeni aldım 400watt psu markası modeli - PowerBoost BST-ATX-400R
İnceleyip Bakabilirsin pek fazla anlamıyorum. :)
Hocam en son ki konumda 300w powerboost psu hakkında konu açmıştım maalesef kötü marka

High power hpc 450w h12s aldım sizede öneririm. Taş gibi. Alırken technopat'dan kaliteli psu markalarına bakıp alın işte.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı