Lemislive
Hectopat
Merhaba, 2.500 TL'ye sıfır Zotac Gtx 1070 Ti Mini EDT ekran kartı almayı düşünüyorum fakat bugün GittiGidiyor.com'da 2. ele Gigabyte Nvidia Geforce GTX 1070 Ti Gaming satan birini gördüm 1800 TL gibi çok uygun bir fiyata satılıyor. Sahibi ile biraz konuştum Sakarya'da oturuyorsan gelip kendin inceleyebilirsin, öbür türlü istersen görüntülü ara beraber testlerini yapalım dedi. 20 küsür kart sattığını, kartların toplam 2 ay mining işleminde kullanıldığını, kalan 6 ay da kutusunda durduğunu ve satılan kartlardan hiçbir olumsuz geri dönüş almadığını söyledi fakat kartların garantisi Türkiye içi geçerli değil. 1800 TL uygun bir fiyat olsa da görüntülü arayıp test yapsak bile çok fazla bir şey anlayamayacağım için buraya danışmak istedim.
Sizce Zotac Mini modelini 2500 TL'ye alıp 3 yıl Türkiye içi garantili kullanmak mı daha mantıklı yoksa riske girip 700 TL daha az verip 1800 TL'ye garantisi olmayan 2 ay mining de kullanılmış bir kartı almak mı daha mantıklı? 3 yıl garanti için 700 TL fazla verip 2500 TL'ye Mini 1070 Ti almak da gayet uygun gözüküyor ama 1800 TL de gayet cüzi bir fiyat. Yoksa bu işlerden pek anlamadığım için riske girmeyip 3 yıl garantili Zotac alıp 3 yıl kafam rahat bir şekilde kullansam mı?
Sizce Zotac Mini modelini 2500 TL'ye alıp 3 yıl Türkiye içi garantili kullanmak mı daha mantıklı yoksa riske girip 700 TL daha az verip 1800 TL'ye garantisi olmayan 2 ay mining de kullanılmış bir kartı almak mı daha mantıklı? 3 yıl garanti için 700 TL fazla verip 2500 TL'ye Mini 1070 Ti almak da gayet uygun gözüküyor ama 1800 TL de gayet cüzi bir fiyat. Yoksa bu işlerden pek anlamadığım için riske girmeyip 3 yıl garantili Zotac alıp 3 yıl kafam rahat bir şekilde kullansam mı?
Son düzenleyen: Moderatör: