Zotac 1070 8GB AMP EXTREME Mining Kart Alınır mı?

qweqw3q

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Potansiyel Oyun Geliştiricisi
Sahibinden de Zotac 1070 8GB AMP EXTREME EDITION kartı 1400TL'ye satan birisine rastladım. Cihaz 1 yıl mining yapılmış. Kendisi temiz kullandığını ısınma konusuna dikkat ettiğini söyledi. Sizce bu fiyata bu parça alınır mı? Zotac garantisi yapmak için 1 haftası olduğunu bilmediğimden yapamadım garanti dedi. Kutu var Fatura var 2017.6.30 da alınma. 2 ay garantisi bulunuyor. Mining yaptığı odada 2 tane klima bulundurmuş. Overclock felan yapmadım fanları son ayarda çalıştırmadığını söyledi. Hatta şöyle yazdı.

"Fanları yazın gündüz vakti biraz artırırdım, gece olduğunda biraz kısardım sıcaklık aynı kalsın diye, kışın zaten cam açık dururdu kartlar 45 50 dereceden yukarı çıkmazdı"

Cihaz FurMark / Gpu-z Testleri:
y6Xj8n.jpg

WqdoA4.jpg

lqV4LE.jpg

Alınmaz. Bir yıl mining 🖕 demek.
Bir ekran kartının ömrü 3-4 yıl değil ama, 1 yıl mining bence de çok fazla, alınmamalı. Ama benimde çok fazla bütçem yok, bu fiyata buldum. Adam açık sözlü her şeyi nasıl kullandığını açıkladı. Mining yapılı bir kartın ömrü azalıyor ama performans düşmüyor diye biliyorum.

Bana riskli geliyor ama Zotac AMP gerçekten kaliteli oluyor. O halde iyice test et, bir terslik görürsen hemen vazgeç. Bu işler şakaya gelmez. İnternetten kartın testlerine bak ve yakın sonuç alıp almadığını kontrol et.

Mining yapılmış kart alan varsa, ve ya fikri olan nelere dikkat edilmesi gerek bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı