İkinci el MSI GTX 1080 ekran kartı onarım görmüş müdür?

Orthros

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba,

İkinci el GTX 1080 ekran kartı almak istiyorum. Araştırırken bir kart buldum. Satıcı Furmark değerlerini verdi ve değerler güzel.
Kendisi kartın hiç açılmadığını tamir, bakım vs. görmediğini iddia ediyor. İşte burada aklımı kurcalayan şeyler oldu ve size danışmak istedim.
Ekran kartının backplate dediğimiz arka kısmında garanti stickerı var ama diğer ilanlarla ve orijinal fotoğraflarla karşılaştırdığımda, hem sticker farklı bir tip hemde orijinaline göre yeri farklı. Aynı zamanda vidalarda belirgin bir şekilde tornavida izleri var gibi geliyor.

1) İlandaki ekran kartının fotoğrafı :

Screenshot_1.png

2) Technopat incelemesindeki aynı ekran kartının fotoğrafı:

msi-geforce-gtx-1080-gaming-x-ekran-karti-inceleme-technopat-4.jpg

Tedirgin olduğum şey bu kartlarla mining yaptıktan sonra bakım yapıp milleti kandırıyorlar.
Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Sizin yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yer farkı olabilir ama açılmış muhtemelen. Açılmasını satıcıya sor bence. Daha önce açılıp bakım yapıldı mı diye. Kendim bakım yapıcam daha önce hiç bakım yapılmadıysa diye söylersen dürüst bir cevap alırsın diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Merhaba,

İkinci el GTX 1080 ekran kartı almak istiyorum. Araştırırken bir kart buldum. Satıcı Furmark değerlerini verdi ve değerler güzel.
Kendisi kartın hiç açılmadığını tamir, bakım vs. görmediğini iddia ediyor. İşte burada aklımı kurcalayan şeyler oldu ve size danışmak istedim.
Ekran kartının backplate dediğimiz arka kısmında garanti stickerı var ama diğer ilanlarla ve orijinal fotoğraflarla karşılaştırdığımda, hem sticker farklı bir tip hemde orijinaline göre yeri farklı. Aynı zamanda vidalarda belirgin bir şekilde tornavida izleri var gibi geliyor.

Eki Görüntüle 2142971

Eki Görüntüle 2142974

Tedirgin olduğum şey bu kartlarla mining yaptıktan sonra bakım yapıp milleti kandırıyorlar.
Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Sizin yorumunuz nedir?
anlamamız zor. Madenci bir kartta olabilir yani

Yer farkı olabilir ama açılmış muhtemelen. Açılmasını satıcıya sor bence. Daha önce açılıp bakım yapıldı mı diye. Kendim bakım yapıcam daha önce hiç bakım yapılmadıysa diye söylersen dürüst bir cevap alırsın diye düşünüyorum.
Zaten ben de o şekilde sordum fakat kendisi hiç açılmadığını bakım veya tamir görmediğini iddia ediyor.

Çok yüksek ihtimalle bu kart açılmış vidaların üzeri soyulmuş, başka bir etiket sonradan yanlış yere yapıştırılmış.

Bende de MSI kart var orijinal güvenlik bandrolü bu şekilde.
Sadece vidanın üzerini kaplayacak kadar ve üzerinde minicik MSI yazısı olur.

fakat kendisi hiç açılmadığını bakım veya tamir görmediğini iddia ediyor.
Ben olsam almazdım, senin de almanı önermem.
Genel olarak GTX 1080 almanı önermem.

Çok yüksek ihtimalle bu kart açılmış vidaların üzeri soyulmuş, başka bir etiket sonradan yanlış yere yapıştırılmış.

Bende de MSI kart var orijinal güvenlik bandrolü bu şekilde.
Sadece vidanın üzerini kaplayacak kadar ve üzerinde minicik MSI yazısı olur.

Ben olsam almazdım, senin de almanı önermem.
Genel olarak GTX 1080 almanı önermem.
Teşekkür ederim kendi kartın üzerinden de örnek verdiğin için. Almaktan vazgeçiyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz ikinci elde ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı