Çözüldü İkinci el MSI GTX1050 Ti Aero alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
331
Başlıkta belirttiğim gibi ikinci el tek fanlı bir model olduğu için performans ve ısı konusunda nasıl olur? 300Watt PSU ile sıkıntı çıkarır mı? Xeon X3440 ile kullanacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1650 Super sistemler 3400 liraya falan bulunabiliyor. Bu sisteme yatırım yapsan da çoğu oyunu istediğin gibi oynayamazsın.

Ya onu bende baktım da bütçe zorluyor beni bu sistem için Xeon 3440 sipariş verdim iptal ederim ama i3 540 6 GB RAM 512MB GT 9600 300 Watt PSU 120GB SSD bu sisteme para bile vermiyorlar yapabileceğim en iyisini yapmak için böyle bir işe giriştim ama daha ucuz ikinci el ekran kartlı sistem toplayabilir miyiz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı