İkinci el PC vs sıfır Xbox Series S

Hocam Xbox şu an herhalde en mantıklı alınacak yer İtopya gibi duruyor. Peki İtopya kaç güne gönderirsin Series S'i?
Gönderim adresine göre değişir İstanbul'da oturuyorsan 1-2 güne gelir , ben İtopya'dan bir kere mouse almıştım İzmir'e 3 günde geldi . Bayram tatilinin yaklaştığını düşünürsek alacaksanız bu hafta almanız önemli.

Gönderim adresine göre değişir İstanbul'da oturuyorsan 1-2 güne gelir, ben İtopya'dan bir kere mouse almıştım İzmir'e 3 günde geldi. Bayram tatilinin yaklaştığını düşünürsek alacaksanız bu hafta almanız önemli.

Peki hocam İtopya sıkıntı yaşatırı mı? 1-2K daha ekleyip elden almak daha mı iyidir?

Hocam 2.el bir Xbox Series S Param Güvende ile alsam sıkıntı olur mu? Olursa Samsun'dan 2.el alacağıma gider sıfır alırım daha iyi
Bir sıkntı olacağını düşünmüyorum hocam. Satıcı arkadaştan video da istersiniz. Bence Series S almak çok daha mantıklı.

Bu sistemlere kıyasla Series S daha mantıklı olur. Series S hem daha iyi performans verir, daha uzun süre oyun oynatır, GTA 6 önce konsollara çıkacak onu da ilk günden oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı