Sıfır Series S alın. Bu sistemlere bu paraları bayılıp pişman olacaksınız en azından konsolun en kötü 2-3 sene gideri olur.
Sıfır Series S tabii ki de. 1650 ve 1050 Ti ölü yatırım şu an, güncel oyunlar Series S'e çıkmaya devam edecek.
Gönderim adresine göre değişir İstanbul'da oturuyorsan 1-2 güne gelir , ben İtopya'dan bir kere mouse almıştım İzmir'e 3 günde geldi . Bayram tatilinin yaklaştığını düşünürsek alacaksanız bu hafta almanız önemli.Hocam Xbox şu an herhalde en mantıklı alınacak yer İtopya gibi duruyor. Peki İtopya kaç güne gönderirsin Series S'i?
Gönderim adresine göre değişir İstanbul'da oturuyorsan 1-2 güne gelir, ben İtopya'dan bir kere mouse almıştım İzmir'e 3 günde geldi. Bayram tatilinin yaklaştığını düşünürsek alacaksanız bu hafta almanız önemli.
Satıcı kendileriyse sıkıntı olmaz ve Microsoft Türkiye garantiliymiş . Yine de forumlarda diğer insanlarında fikirlerini almanız en sağlıklısı olur.Peki hocam İtopya sıkıntı yaşatırı mı? 1-2K daha ekleyip elden almak daha mı iyidir?
Bir sıkntı olacağını düşünmüyorum hocam. Satıcı arkadaştan video da istersiniz. Bence Series S almak çok daha mantıklı.Hocam 2.el bir Xbox Series S Param Güvende ile alsam sıkıntı olur mu? Olursa Samsun'dan 2.el alacağıma gider sıfır alırım daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.