İkinci el PlayStation 4 alınır mı?

Merhaba. Bugün PS4 fat kasa buldum. Anlamam çok bu işlerden. Linkteki PS4 de bakıp alınıp alınmayacağı bilgisi verir misiniz?

1 TB olup da bu kadar uygun fiyat olması şaşırttı. Kolları içinde mi yoksa kolsuz olarak mı 5k? Aynı özelliklere sahip başka ilanlara bakarak yorumlamanı öneririm. Mayıs ayında 500gb aldım iki kol içinde 5k vermiştim

1 TB olup da bu kadar uygun fiyat olması şaşırttı. Kolları içinde mi yoksa kolsuz olarak mı 5k? Aynı özelliklere sahip başka ilanlara bakarak yorumlamanı öneririm. Mayıs ayında 500GB aldım iki kol içinde 5K vermiştim.

Hocam kol yok içinde oyun da makine 4500'e konuşuyoruz kol işi bana kaça patlar sence?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
muhtemelen oluyor videoyu izlemedim ama bir bakarsan daha iyi olur şu anki konumum izlemeye müsait değil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
muhtemelen oluyor videoyu izlemedim ama bir bakarsan daha iyi olur şu anki konumum izlemeye müsait değil.

Sağ olasın hocam ellerinize sağlık emeğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı