İkinci el PlayStation 4 önerisi

Tolga Gaming

Kilopat
Yer
Malatya, Battalgazi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Malatya'da yaşıyorum ama sanırım bu civarlarda ikinci el PS satan biri yok, o yüzden sahibinden vs. gibi sitelerden almayı düşünüyorum.
Kırık kullanacağım Online pek oyun oynamıyorum, Max 5.5k falan bütçe ayırabilirim.

Malatya'da yaşıyorum ama sanırım bu civarlarda ikinci el PS satan biri yok, o yüzden sahibinden vs. gibi sitelerden almayı düşünüyorum.
Kırık kullanacağım Online pek oyun oynamıyorum, Max 5.5k falan bütçe ayırabilirim.
Bunun için neden konu açtın ki, sarı siteye gir. PS3 kategorisinden fiyat aralığını ve bölgeyi gir. En son açılan ilanlara bak. Spesifik bir öneriye gerek yok.

Bunun için neden konu açtın ki, sarı siteye gir. PS3 kategorisinden fiyat aralığını ve bölgeyi gir. En son açılan ilanlara bak. Spesifik bir öneriye gerek yok.

Daha önce hiç PS kullanmadım o yüzden pek bir şey bilmiyorum.

Vay be. 2 sene önce 400 liraya almıştım. Adana'da mısır çarşısı var mesela orada PlayStation'cı çok var. Malatya'da da vardır illaki öyle bir yer.

Burada merkezde birkaç tane PlayStation kafe var da satıyolar mıdır bilmiyorum, satıyolarsa da internettekinden ucuz mudur yoksa pahalı mıdır acaba.

Daha önce hiç PS kullanmadım o yüzden pek bir şey bilmiyorum.

Burada merkezde birkaç tane PlayStation kafe var da satıyolar mıdır bilmiyorum, satıyolarsa da internettekinden ucuz mudur yoksa pahalı mıdır acaba.
En azından bir ilan seçseydin kafadan. Sonra buraya link atardın alınır mı diye.

İnternette daha ucuza bulursun birde.

Bu bütçelerde One S var onu almanı öneririm.

1000 TL falan ekleyip Series S bakın. PS3 mü kaldı paranıza yazık.

Kırık olarak kullanacağım için PS düşünmüştüm, ama Game Pass'te alabilirim sanırım haklısınız.
Peki One S icin bir ilan atabilir misiniz rica etsem.

Bu arada hiç Online oyun oynamayı düşünmüyorum, Xbox mu daha mantıklı olur yoksa PS mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı