İkinci el PS3 alınır mı?

Tercih meselesi kimisi diyor benim bilgisayarım olsun kimisi diyor konsol bana yeter de artar ama geleceğe yönelik bir cihaz almak istiyorsanız 3 taksit ile Series S alabilirsiniz (cihaz 6 7 yıl rahat destek görecek). Buyurun sosyalde kullanan biri @Birisi42
Evet, Series S kullanıyorum ve PS3 sattım 800 TL'ye. Resmen tuşlu telefondan İphone'a geçmek gibi inanılmaz fark etti. Eğer oynayacak biri iseniz tavsiye ederim ama ben pek oynamıyorum. 1 sene sonra kullanacağım sınavım olduğu için. Bence alınır.

Yaşadığın yerde olması güzel. 1 TB'lık Blu-ray'li model ise olabilir.
Ama pazarlıkla düşürmeye çalış.
Şimdi ben bunu alırsam oyunları açmam için ne almam gerekecek CD mi? Çalışma mantığını anlatır mısınız? Yani TV'ye bağlarım sonrası bende yok.

1 TB yazıyor ama Blu-ray ne demek onu bilmiyorum.

Aslında CD'nin en son versiyonu ama benim kast ettiğim anlamda disk sürücüsü demek. All digital ve diskli şeklinde iki One S versiyonu var. Anlamak çok basit, önünde siyah çizgi yani disk yeri varsa o normal One S'tir. Yoksa all digital idir.

One S all digital:
1653833385775.png

Normal One S:
1653833432369.png

Şimdi ben bunu alırsam oyunları açmam için ne almam gerekecek CD mi? Çalışma mantığını anlatır mısınız? Yani TV'ye bağlarım sonrası bende yok.

All digital alırsan diskli oyunları oynayamazsın. Normal sürümde oynayabilirsin.

Ama oldukça fazla dijital oyun var. Microsoft Store üzerinden oyun alarak iki konsolda da oyun oynayabilirsin. Ya da Xbox One'nin en güzel özelliği olan Game Pass'teki oyunları oynayabilirsin.

Ama diskli oyun alırsan da alıp oynayıp bitirdiğin oyunu aldığın paraya satabilirsin. Şunu unutma ki Xbox One'de kutulu oyun pazarı rezalet, çoğu oyun yok ve absürt fiyatlarda. Özellikle PS4 ile karşılaştırıldığında.

Aslında CD'nin en son versiyonu ama benim kast ettiğim anlamda disk sürücüsü demek. All digital ve diskli şeklinde iki One S versiyonu var. Anlamak çok basit, önünde siyah çizgi yani disk yeri varsa o normal One S'tir. Yoksa all digital idir.

One S all digital:
Eki Görüntüle 1403110

Normal One S:
Eki Görüntüle 1403112

All digital alırsan diskli oyunları oynayamazsın. Normal sürümde oynayabilirsin.

Ama oldukça fazla dijital oyun var. Microsoft Store üzerinden oyun alarak iki konsolda da oyun oynayabilirsin. Ya da Xbox One'nin en güzel özelliği olan Game Pass'teki oyunları oynayabilirsin.

Ama diskli oyun alırsan da alıp oynayıp bitirdiğin oyunu aldığın paraya satabilirsin. Şunu unutma ki Xbox One'de kutulu oyun pazarı rezalet, çoğu oyun yok ve absürt fiyatlarda. Özellikle PS4 ile karşılaştırıldığında.
Dijital oyunlar yani Microsoft store'dakiler çok pahalı mı fiyatları nasıl?

Dijital oyunlar yani Microsoft Store'dakiler çok pahalı mı fiyatları nasıl?

Oyundan oyuna değişiyor. Ama indirimdeki fiyatları Steam'e genellikle yakın.

Mesela metro Steam'de 7.75 iken Xbox'ta 12'e düşüyor. Ya da RDR2, PC'de 125 iken Xbox'ta 190 TL. Tomb Raider Steam'de 6, Xbox'ta 12. Mafia D. E. İki platformda da 130.

Ama üstteki hocamızın dediği gibi, sen Game Pass al yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı