İkinci el PS4 alacak kişilere tavsiyelerim

Merhaba. PS4 almak isteyenler direkt bu konuya bakabilir. İlk öncelikle kasa seçmelisiniz size tavsiyem Slim veya Pro çünkü fat kasalarda kronik sorunlar olabiliyor mat kasa da sorun çözülsede mat kasalar internette biraz daha zor bulunuyor. Hafıza olarak 1 TB tercih edin 500 GB şimdiki oyunlara yetmeyecektir. Garanti konusuna gelecek isek ikinci el garantili bir PS4 bulmak bu dönemde çok zor garantisiz olanları alırsanız konsolda çıkan sorunlarda tamirciye gitmelisiniz. Sürüm olarak ise 9.00 ve daha düşük sürümleri tercih ediniz ama Online oynayacaksanız 11.00 bir PS4 alabilirsiniz. İyi günler sorularınızı yazabilirsiniz. Konsolun çıkışının üzerinden 10 yıl geçse de Series S'den 2 kat daha iyi bir konsol olduğunu hala kanıtlıyor.
Sizce 2. el PS4 piyasası aşırı yüksek değil mi? 10 yıllık bir cihaz sonuçta bu kadar pahalı fiyatlara satılması saçma, eğer ucuza bulunursa alınabilir.

Sizce 2. el PS4 piyasası aşırı yüksek değil mi? 10 yıllık bir cihaz sonuçta bu kadar pahalı fiyatlara satılması saçma, eğer ucuza bulunursa alınabilir.

Yurt dışında bu saçma fiyat politikası yok hocam. Ben İngiltere'den 2.el PS4 getirdim Türkiye'den %60 daha ucuzdu.

Fiyatı gayet iyi hocam Series S sorunlu bir konsoldur FIFA23'ü legacy kalitede oynatıyor. PS4 daha iyidir.

Sorunlu bir konsol mudur? Güldürmeyin Allah aşkına, oyun desteği kesilmek üzere olan ölü bir konsoldan ziyade F16 gibi ses çıkarmayan, yıllarca destek alacak ve çoğu oyunda Next gen oynayacak bir konsol alınması en mantıklısı.

Sorunlu bir konsol mudur? Güldürmeyin Allah aşkına, oyun desteği kesilmek üzere olan ölü bir konsoldan ziyade F16 gibi ses çıkarmayan, yıllarca destek alacak ve çoğu oyunda Next gen oynayacak bir konsol alınması en mantıklısı.

Series S yerine Xbox alacaksanız X alın. Fan sesini bayağı abarttınız God of War: Ragnarök oynadım geçen fan sesi sıfırdı tamir bile görmedi PS4 o yüzden kalitede Xbox One ve Series S'i ikiye katlar.

Series S savunacaksanız fanboyluk yapacaksanız kendi konunuzu açın çünkü alakasın yok konuyla. PS4 çok daha gelişmiş bir konsol 2027'ye kadar oyun oynatır. 10 yıl önce çıkan konsol hala yeni oyunları taş gibi oynatıyor ama 2020 de çıkan konsol takılıyor.

Bende Series S var takılma falan görmedim.

Güncel bir konsol PS4 Series S ile aynı yıl destek kesilir büyük ihtimal.

Önümüzdeki yıl EA oyunları PS4'e çıkmadığı/özelliklerinden kısılarak çıktığı zaman görürsün aynı zaman mı kesiliyormuş.

Bende Series S var takılma falan görmedim.

Önümüzdeki yıl EA oyunları PS4'e çıkmadığı/özelliklerinden kısılarak çıktığı zaman görürsün aynı zaman mı kesiliyormuş.

Series S kullanan tanıdıklarım var konsolu 2 ayda bir tamire götürüyorlar FIFA'yı PS3 grafiklerinde oynuyoruz Forza çöp grafiklerde fanboyluk yapmayın bir FIFA açsak bile konsol belediye otobüsüne dönüyor.

Series S de bir oyun açsak sesi aynı bu otobüs gibi oluyor ama PS4 sorunsuz.

Dosya Ekleri

• Omsi 2 3.10.2023 17_30_00.png
    Omsi 2 3.10.2023 17_30_00.png
    3,9 MB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    1,7 MB · Görüntüleme: 51
Series S kullanan tanıdıklarım var konsolu 2 ayda bir tamire götürüyorlar FIFA'yı PS3 grafiklerinde oynuyoruz Forza çöp grafiklerde fanboyluk yapmayın bir FIFA açsak bile konsol belediye otobüsüne dönüyor.
Aynen bro. Series S’i ilk çıktığı zamanlarda aldım 3 yıla yakın olacak her türden oyunu oynadım Starfield da oynadım Battlefield da FIFA da nedense bende hiçbir sorun olmadı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı