İkinci el PS4 alacak kişilere tavsiyelerim

Aynen bro. Series S'i ilk çıktığı zamanlarda aldım 3 yıla yakın olacak her türden oyunu oynadım Starfield da oynadım Battlefield da FIFA da nedense bende hiçbir sorun olmadı?

Konsola modifiye ve aksesuar yapmışsın büyük ihtimalle. Sıfır normal Series S'lerde uçağı geçtim roket sesi var. Çıldırtıyor donma kasmalarla PS4 de böyle bir sorun yaşamadım ve ertesi gün arkadaşımdan ödünç aldığım Series S'i iade ettim.

PS4 güncel bir konsol değil, günceli çıktı üç yaşına girdi. Bu saatten sonra PS4'ün tek alınma amacı TLOU ve ragnarok olur ancak. O da bitirildikten sonra satmak için.

PS4 çıkış tarihi 2013.
Series S çıkış tarihi 2020.
Fiyatları birbirine yakın.
Arkadaş gelmiş diyor ikisinin de desteği aynı yıl kesilir 🤣 aynen kardeşim aynı yıl kesilir.

PS4 güncel bir konsol değil, günceli çıktı iki yaşına girdi. Bu saatten sonra PS4'ün tek alınma amacı TLOU ve Ragnarok olur ancak. O da bitirildikten sonra satmak için.

Miles Morales Uncharted 2-3-4 GoW NFS Gran tourismo TLOU Pes FIFA GTA RDR Horizon Zero kullandım hala duruyor ve taş gibi ne fanı var ne de ısınma var.

PS4 çıkış tarihi 2013.
Series S çıkış tarihi 2020.
Fiyatları birbirine yakın.
Arkadaş gelmiş diyor ikisinin de desteği aynı yıl kesilir 🤣 aynen kardeşim aynı yıl kesilir.

2016 kasaları da var PS4'te açık ara en iyi konsollardan biri. 1 yıl sonra göreceğiz Series S'lerde düşüşü.

PS4 şu an ıcın alınmaması gereken bır konsol bana göre 10 yıllık 10 yıl boyunca basına neler geldıgı belırsız. Destegı kestıgı vakıt Sony her an elınızde patlayabılır. Xbox S serısı daha guncel ve daha mantıklı 2000 model BMW alıcagıma 2010 model araba alırım daha ıyı bunun gıbı dusunun. Bence arkadaslara Xbox fanboyluk yapmayın dıyorsunuz fakat kendınız şu an PS4 fanboylugu yapıyorsunuz? Aklı olan ınsan zaten gıdıp 2013 uretımlı 10 yıllık PS4 almaz. Xbox alır keyfıne bakar gerek yok. Ustelık Game Pass ıle de birçok oyunu oynayabılıyorsunuz. 1-2 oyunda takılma yaptı ettı vs diye bu o konsolu kotu yapmıyor. Her ıkı konsoluda kullandım ve bana göre Sony tarafında birkaç oyun harıcın de bir espırısı yok benım ıcın suanlık. (PS4 ıcın konusuyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Geliyor fan sesi çok kötü Series S daha iyi diyor 360 GB SSD ile kim ne yapsın bu savaşlarda PS açık ara önde Xbox fanboylarına kanmayın.

Aynı şey için 3 mesaj yazmana gerek yok, 3 4 yıl PS4 kullandım. Çok ses yapıyordu, burada fanboy olan ben değilim, konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, forumlar.

PS4 şu an ıcın alınmaması gereken bır konsol bana göre 10 yıllık 10 yıl boyunca basına neler geldıgı belırsız. Destegı kestıgı vakıt Sony her an elınızde patlayabılır. Xbox S serısı daha guncel ve daha mantıklı 2000 model BMW alıcagıma 2010 model araba alırım daha ıyı bunun gıbı dusunun. Bence arkadaslara Xbox fanboyluk yapmayın dıyorsunuz fakat kendınız şu an PS4 fanboylugu yapıyorsunuz? Aklı olan ınsan zaten gıdıp 2013 uretımlı 10 yıllık PS4 almaz. Xbox alır keyfıne bakar gerek yok. Ustelık Game Pass ıle de birçok oyunu oynayabılıyorsunuz. 1-2 oyunda takılma yaptı ettı vs diye bu o konsolu kotu yapmıyor. Her ıkı konsoluda kullandım ve bana göre Sony tarafında birkaç oyun harıcın de bir espırısı yok benım ıcın suanlık. (PS4 ıcın konusuyorum).

Xbox kadar leş bir konsol yok 2016 model PS4 alsın alacak zaten Xbox series de ben sorunu 9-10 kerwe yaşadım fanboyluk yapan sizsiniz.

Aynı şey için 3 mesaj yazmana gerek yok, 3 4 yıl PS4 kullandım. Çok ses yapıyordu, burada fanboy olan ben değilim, konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, forumlar.

Hiç ses yapmıyor PS4 dün Battlefield NFS Heat ve Miles Morales oynadım çıt yok arka biraz ısındı sadece.

Series S savunacaksanız fanboyluk yapacaksanız kendi konunuzu açın çünkü alakasın yok konuyla. PS4 çok daha gelişmiş bir konsol 2027'ye kadar oyun oynatır. 10 yıl önce çıkan konsol hala yeni oyunları taş gibi oynatıyor ama 2020 de çıkan konsol takılıyor.

Xboylar anlamaz hocam PS4'e 2030'a kadar destek var yanlış söylemişsiniz hatta PS2 daha iyi bir tercih 2045'e kadar oyun çıkacakmış çipli bir PS2 mis gibi DVD teknolojisi var artık bulut Cloud stream demode teknolojiler DVD'nin yanında

Konsola modifiye ve aksesuar yapmışsın büyük ihtimalle. Sıfır normal Series S'lerde uçağı geçtim roket sesi var. Çıldırtıyor donma kasmalarla PS4 de böyle bir sorun yaşamadım ve ertesi gün arkadaşımdan ödünç aldığım Series S'i iade ettim.

Aynen hocam bu tüp taktırmış büyük ihtimalle konsola orijinal Series S'ler fabrika çıkışı egzozlu geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı