İkinci el PS4 alınır mı?

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Sizce sarı siteden ikinci el PS 4 mü almalıyım yoksa sıfır mı? İkinci ellerde yanında birçok oyun falan veriyor adamlar ve çok ucuz. Ama pek güvenemiyorum cihazların sağlamlığına. Bir de eğer sıfır alacaksam para biriktirip almam lazım. Ben para biriktirene kadar yılbaşından sonra falan artar mı fiyatlar sizce?

Yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artıyor zaten bize bir fiyat söylemelisiniz sarı sitede bulduğunuz ürünün linkini atar mısınız?
Bir de size önerim Xbox Series S tabii özel oyunlar için alıyorsanız o ayrı.

Sıfır PS4 almanızı tavsiye etmiyorum çünkü fiyatı gereksiz pahalı buluyorum eğer sıfır alacaksanız onun yerine Xbox Series S almanızı tavsiye ederim. Özel oyunlar için alıyorsanız tabii ki bir şey diyemem.

Boyutla çok işim yok açıkçası. Yani slim kasanın falan tek özelliği boyutuysa o benim için pek önemli değil. Dediğim gibi benim için önemli olan sağlamlığı(çizik siz olması falan) ve yanında verilen oyunlar. Vakit ayırdığınız için teşekkürler bu arada.

Boyutla çok işim yok açıkçası. Yani Slim kasanın falan tek özelliği boyutuysa o benim için pek önemli değil. Dediğim gibi benim için önemli olan sağlamlığı(çizik siz olması falan) ve yanında verilen oyunlar. Vakit ayırdığınız için teşekkürler bu arada.

Bu da var hocam 1TB.
Ve de oyunlu alacaksanız mutlaka kutulu olarak satanları tercih edin.
Bunu istemiyorsanız diğer attıklarınızı tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı