İkinci el PS4 alınır mı?

4Cosmos

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yeğenim için PlayStation bakıyorduk. Bu konuya pek hakim değilim, alınırken nelere dikkat edilmeli vesaire. Hangi aralıkta alınırsa uygun olur. Güzel, onu idare edip sorun çıkartmayacak bir cihaz bakınıyoruz. Bütçe 10 civarı. Sıfırları yok sanırsam artık. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Fan sesine, içinin açılıp açılmadığına ve kozmetiğine dikkat edebilirsin. 3 farklı kasa var, fat, Slim, Pro. En ortalaması Slim. Slim kasa 7 bin civarı ortalama fiyattır.

Şahsen o bütçede Series S alın derim daha yeni nesil bir konsol PS4'ten çok daha uzun ömürlü ve performanslı olacaktır, durumuna göre en fazla 8K baremine çıkın derim PS4 için.

10K fazla. 7K civarına kovalayın, Slim veya Fat kasa alabilirsiniz. Veya Pro da olabilir ama 10K'yı kesinlikle geçmeyin artık 12. yılına girecek cihaz ve mutlaka fahiş fiyat çeken firmalardan, kişilerden uzak durun tekrar söylüyorum 12 yıllık cihaz. Hani üstüne 3-5 daha koysanız yd PS5 bulunabiliyor.

Selamlar, yeğenim için PlayStation bakıyorduk. Bu konuya pek hakim değilim, alınırken nelere dikkat edilmeli vesaire. Hangi aralıkta alınırsa uygun olur. Güzel, onu idare edip sorun çıkartmayacak bir cihaz bakınıyoruz. Bütçe 10 civarı. Sıfırları yok sanırsam artık. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Glocalzone programı ile sıfır el yurt dışından alabilirsiniz.

Eminim arkadaşlarında PS5 olacaktır network uyuşmadığı için tüm oyunları birlikte oynayamayabilirler ama yineden PS4 alacağım diyorsanız bence şu an Xbox Series S daha iyi.

Peki hocam sıfırını alsak bunun, hala üretiliyor mu sıfırı acaba?

Eminim arkadaşlarında PS5 olacaktır network uyuşmadığı için tüm oyunları birlikte oynayamayabilirler ama yineden PS4 alacağım diyorsanız bence şu an Xbox Series S daha iyi.
Hocam PS5 çok yüksek yani bütçe açısından söylüyorum. Birkaç yerde baktım otuzdan aşağı bulamadım. On bin ile otuz arasında maalesef çok fark var. Xbox'a gelecek olursak dediğiniz gibi arkadaşlarında PS5-4 olduğu için o da aynısından istiyor. Çocuk olduğu için biz de istediği gibi yapmaya çalışıyoruz.

6k ya sattım. 6.600 e satanlar var letgo da. 7k üstü verme. 6k ya sattığımda sorunsuzdu.
Anladım hocam aklımda tutacağım, teşekkürler.

Glocalzone programı ile sıfır el yurt dışından alabilirsiniz.
Hocam uygulama güvenli olabilir ama bu tarz şeylerde pek şansımız yok, biz kesin patlarız. Teşekkürler o yüzden.

10K fazla. 7K civarına kovalayın, Slim veya Fat kasa alabilirsiniz. Veya Pro da olabilir ama 10K'yı kesinlikle geçmeyin artık 12. yılına girecek cihaz ve mutlaka fahiş fiyat çeken firmalardan, kişilerden uzak durun tekrar söylüyorum 12 yıllık cihaz. Hani üstüne 3-5 daha koysanız yd PS5 bulunabiliyor.
PS5 o fiyatlara var mı cidden? İkinci el sanırım o fiyatlarda. Açık söylemek gerekirse yirmi civarına ps5 bulabilsem onu tercih ettireceğim. Fakat otuza yaklaşmış fiyatları, o yüzden şu anlık bir tık geri duruyorum PS5'ten.

PS5 o fiyatlara var mı cidden? İkinci el sanırım o fiyatlarda. Açık söylemek gerekirse yirmi civarına ps5 bulabilsem onu tercih ettireceğim. Fakat otuza yaklaşmış fiyatları, o yüzden şu anlık bir tık geri duruyorum PS5'ten.
Evet, var. yurtdışı ve ikinci el olarak tabii. Sıfır istiyorsanız ithalatçı garantili PS5 çok var 20-22K'ya. Satıcıyı iyice araştırırsanız alabilirsiniz öyle de. Arkadaşların dediği gibi aslında Series S de olabilir eğer PlayStation özel oyunları şart değilse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı