Arkadaşlar selam. 7500 liraya PS4 Pro 1TB + 2 orijinal sorunsuz kol + 4 oyun (God of War, RDR2 gibi oyunlar var) buldum. Sizce bu fiyata alınır mı?
Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı ? Çünkü bana da ucuz geldi.7500 lira pek iç açıcı değil hocam sahibinden üzerinden mi sahibindendeyse link atabilir misiniz?
Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez.Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı ? Çünkü bana da ucuz geldi.
İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor ps5 almış elden çıkartmak istiyormuş.
Selam hocam iç açıcı değil derken pahalı mı yoksa çok ucuz anlamında mı?
İnternet üzerinden değil iş yerindeki biri satıyor PS5 almış elden çıkartmak istiyormuş.
Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez.
Hiç bir sorunu olmadığını söylemişti bir tekrar sorayım teşekkürler.Ucuz hocam bir kronik sorunu vardır muhtemelen 2 orijinal kol ve RDR 2 ile God of War rahat 9 bin lira civarı eder.
Teşekkürler. Sorunsuz demişti ama bir kere daha sorayım.Fiyat çok iyi HDMI sorunsuz ise alın elinizde kalmaz ve üzmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.