İkinci el PS5 alınır mı?

SrNevinho

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı hafta sonları. 2. el bir PlayStation 5 düşünüyorum, Slim olanından alanlar var mı var ise sorunu vs görmüş mü?

Yani sıfırını düşünmedim hiç 2. el daha makul geldi.

2 kez aldım. 2023 yılında kendime cd li versiyon aldım. 2024 kasım ayındada kardeşime hediye olarak aldım dijital versiyondu. Hala sorunsuz çalışıyorlar hiçbir sorun yaşamadık.

Hocam PS5'ler %99 sorun çıkaran makine değiller. 2. eli de alınır o yüzden yeter ki temiz cihaz olsun. Alırken HDMI ve güç girişinde çizik var mı buna bak. Genel olarak kozmetiğine bir bak bir de Astro oyununu açarak(her PS5'te yüklü olarak gelir ücretsizdir) DualSense'de drift var mı yok mu bunu anlaman yeterli.
2. el parasına sıfır yurt dışı sarı sitede satılan cihazlardan almak daha mantıklı olur tabii ki.

Eğer güzel kullanılmış ve sorunu yoksa neden alınmasın?

Hocam PS5'ler %99 sorun çıkaran makine değiller. 2. eli de alınır o yüzden yeter ki temiz cihaz olsun. Alırken HDMI ve güç girişinde çizik var mı buna bak. Genel olarak kozmetiğine bir bak bir de Astro oyununu açarak(her PS5'te yüklü olarak gelir ücretsizdir) DualSense'de drift var mı yok mu bunu anlaman yeterli.
2. el parasına sıfır yurt dışı sarı sitede satılan cihazlardan almak daha mantıklı olur tabii ki.
DualSense ne oluyor tam olarak koldaki titreşim felan mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı