İkinci El Quest vs. Sıfır Quest 2

volkan_caner

Centipat
Selamlar, bütçeme göre ikinci el Oculus Quest mi almalıyım, yoksa sıfır Quest 2 mi? Arada 1500 TL fark var. Ve param şu anlık ikinci el Quest’e yetiyor, saçma bir tercih mi olur?

Selamlar, bütçeme göre ikinci el Oculus Quest mi almalıyım, yoksa sıfır Quest 2 mi? Arada 1500 TL fark var. Ve param şu anlık ikinci el Quest’e yetiyor, saçma bir tercih mi olur?
Sıfır bir Quest 2 daha iyi olur. Normal Quest'e göre tracing özelliği daha iyi ve batarya, çözünürlük açısından daha iyi.

Evet tabii ki daha iyi olur fakat 1500tl biriktirmem şu an için biraz olası değil. Aradaki farka ve beklemeye değer mi diye düşünüyordum.
Bence beklemeye değer. Yani hem tanıma, çözünürlük açısından. Birde 2. el Quest alınır mı o açıdan. Eğer temiz bir 2. el Quest 2 bulursanız o da olabilir.

Beklemeye değer diyorum da, 1 yıl içindeki süreç için belirtiyorum. 2-3 yıl beklemek yerine Quest almak daha iyi olabilir.

Bence beklemeye değer. Yani hem tanıma, çözünürlük açısından. Birde 2. el Quest alınır mı o açıdan. Eğer temiz bir 2. el Quest 2 bulursanız o da olabilir.

Beklemeye değer diyorum da, 1 yıl içindeki süreç için belirtiyorum. 2-3 yıl beklemek yerine Quest almak daha iyi olabilir.

Bence değer. Tabii beklemek istemezsen Quest alabilirsin ama ben beklerdim.
Tamamdır fikirleriniz için çok teşekkür ederim.

Tamamdır fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Kesinlikle quest 2 alın derim, quest'e göre çok daha iyi (hele ki herz ve çözünürlük bakımından); quest 2 şu anda piyasanın fiyat performans bakımından en iyi gözlüğü olarak görülüyor. Detaylı bir karşılaştırma istiyorsanız:

Oculus Quest 2 VS Oculus Quest

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı