volkan_caner
Centipat
Selamlar, bütçeme göre ikinci el Oculus Quest mi almalıyım, yoksa sıfır Quest 2 mi? Arada 1500 TL fark var. Ve param şu anlık ikinci el Quest’e yetiyor, saçma bir tercih mi olur?
Oculus Quest. Sanal gerçeklik gözlüğü serisi.Quest tam olarak ne oluyor?
Sanal gerçeklik gözlüğü.Quest tam olarak ne oluyor?
Sıfır bir Quest 2 daha iyi olur. Normal Quest'e göre tracing özelliği daha iyi ve batarya, çözünürlük açısından daha iyi.Selamlar, bütçeme göre ikinci el Oculus Quest mi almalıyım, yoksa sıfır Quest 2 mi? Arada 1500 TL fark var. Ve param şu anlık ikinci el Quest’e yetiyor, saçma bir tercih mi olur?
Evet tabii ki daha iyi olur fakat 1500tl biriktirmem şu an için biraz olası değil. Aradaki farka ve beklemeye değer mi diye düşünüyordum.Sıfır bir Quest 2 daha iyi olur. Normal Quest'e göre tracing özelliği daha iyi ve batarya, çözünürlük açısından daha iyi.
Bence beklemeye değer. Yani hem tanıma, çözünürlük açısından. Birde 2. el Quest alınır mı o açıdan. Eğer temiz bir 2. el Quest 2 bulursanız o da olabilir.Evet tabii ki daha iyi olur fakat 1500tl biriktirmem şu an için biraz olası değil. Aradaki farka ve beklemeye değer mi diye düşünüyordum.
Evet tabii ki daha iyi olur fakat 1500tl biriktirmem şu an için biraz olası değil. Aradaki farka ve beklemeye değer mi diye düşünüyordum.
Bence beklemeye değer. Yani hem tanıma, çözünürlük açısından. Birde 2. el Quest alınır mı o açıdan. Eğer temiz bir 2. el Quest 2 bulursanız o da olabilir.
Beklemeye değer diyorum da, 1 yıl içindeki süreç için belirtiyorum. 2-3 yıl beklemek yerine Quest almak daha iyi olabilir.
Tamamdır fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Bence değer. Tabii beklemek istemezsen Quest alabilirsin ama ben beklerdim.
Kesinlikle quest 2 alın derim, quest'e göre çok daha iyi (hele ki herz ve çözünürlük bakımından); quest 2 şu anda piyasanın fiyat performans bakımından en iyi gözlüğü olarak görülüyor. Detaylı bir karşılaştırma istiyorsanız:Tamamdır fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.