İkinci el R5 3600 masaüstü sistem alınır mı?

20 dedi ilk başta ama sonra 17'ye indi en son.

Monitörü, ıvırı, zıvırı 12.500 TL eder bu taş çatlasın. Yine klasik kazıkçı abi, dost muhabbeti. 17K'ya bunun denginin sıfırını satıyorlar.

Sizce Max 18 20 bin bandında her şey dahil sistem var mı alabileceğım? Monitörü vs dahil tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyleki hani ufaktan bir sistem yapayım en azından zamanla yükseltmeler yaparım diye düşünüyorum ama başlangıç içinde en azından rahatça CS2 LOL GTA5 gibi oyunları da oyanayabileyim istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
İş yerinden bir abimizden ikinci el sistem almayı düşünüyorum. Sistem temiz ve 2 yıllık alacağım kişi güvenilir biri. Sizce bu sistem alınır mı? Ve siz bu sistemi alacak olsanız güncel olarak ne kadar fiyat biçersiniz? Sistem özellikleri şöyle;

AMD Ryzen 5 3600.
ASUS Prime B450M K 4400 MHz(OC)
Corsair 16 GB(8+8) Vengeance 3000MHz CL16.
Toshiba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD.
Corsair Delta RGB 550W 80+
ASUS Curved monitör.
İdare eder RGB klavye mouse(markalarını bilmiyorum)
Not: Bütçem çok olmadığı için bu tarz bir düşüncem oldu.

Hocam merhaba ben ekran kartı toprancısıyım hazır sistem de satarım.

2200TL işlemci.
1800TL anakart.
1200TL RAM'ler.
900TL M.2 SSD.
650TL Power.
En ucuz Curved ekran 3800TL şu an 2. el olduğu için 2500 desek.
2060S de 5000TL.
14250TL falan yapıyor.
Tabii SSD sıfır anakart sıfır RAM sıfır falan. Bu fiyat.

Not: Fiyatları genel yazdım bizde daha ucuz fiyatlar.

Şöyleki hani ufaktan bir sistem yapayım en azından zamanla yükseltmeler yaparım diye düşünüyorum ama başlangıç içinde en azından rahatça CS2 LOL GTA5 gibi oyunlarıda oyanayabileyim istiyorum.

Hangi ilde oturuyorsan ikinci el PC satanlara bir bak derim sarı siteden, pazarlık da yaparsın. Monitör, klavye, mouse falan kolay. Örneğin;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı