İkinci el R5 7500F RTX 4060 Ti sisteme 23 bin TL verilir mi?

emiruzunnn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşım bilgisayarını satıyor ama öncesinde bana satmayı teklif etti ve 23 bin TL'ye verebileceğini söyledi. Sistemde özellikler fotoğraftaki gibi. Sizce mantıklı mı olur almam yoksa bunun gibi bir PC'yi sıfıra yakın yapabilir miyim?

WhatsApp Image 2025-04-09 at 21.20.01.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Arkadaşım bilgisayarını satıyor ama öncesinde bana satmayı teklif etti ve 23 bin TL'ye verebileceğini söyledi. Sistemde özellikler fotoğraftaki gibi. Sizce mantıklı mı olur almam yoksa bunun gibi bir PC'yi sıfıra yakın yapabilir miyim?

Eki Görüntüle 2466117

Kac yillik PC?
Cok cok uzun zamandir kullanilmiyorsa 4060 Ti PC'yi 23K ya almaniz cok iyi

ti olarak baktığımızda çok iyi fiyat zaten kartın sıfırı bu fiyat? bi cacık var gibi sanki.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2466117

Hocam bu özelliklerde bu sistemi bu fiyata toplamak şu an biraz zor gibi genel olarak güçlü sistem eğer bilgisayarın durumu iyiyse ve arkadaşını güveniyorsen bence bunu değerlendir :)

Ti olarak baktığımzda çok iyi fiyat zaten kartın sıfırı bu fiyat? Bir cacık var gibi sanki.

Evet acayip ucuz.

Nasıl sıvı soğutucuya geçebilirim bilgin var mı?
Sıvıya gerek yok, 1.5'a thermalright kule alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı