Öncelikle iyi forumlar. Ben önceden baya konu açmıştım. Sonunda tek tek de olsa aldım sistemi.
Son olarak ekran kartı almak kaldı. Ama 350 TL de bütçem kaldı. Hepsiburada'dan kartı sipariş vereceğim ama stoklara bir türlü gelmiyor. Sapphire Amd Radeon R7 250x Vapor-x 2gb 128bit G GittiGidiyor'da 209406686
Bu ürünü alsam pişman olur muyum? 2 ay kullanılmış. Birileri olumlu yorum yaparsa anında sipariş vereceğim. Dahili ile oynamaktan cigerim soldu
İkinci el ekran kartıda alınmaz psu da alınmaz. Adam belki kartı çok zorladı belki voltaj verdi alma yani. Bence bende senin gibi 250x vapor x alcaktım. Vazgeçtim sıfır 750ti strix aldım memnunum ayrıca sistemini söyle alternatif bakabiliriz.
Birinci elden alın. Sakın ama sakın kargoyla almayın. Pcie yuvasında aşınma olup olmadığına, vida yuvalarının ne kadar aşındığına dış kozmetiğinin ne kadar temiz olduğuna bakın.
Geldiginde bakıcam zaten detaylı bi şekilde. Bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. Umut ediyorum
Birde zaten 300 Küsür liralık bi kart o yüzden 2.el almayı tercih ettim. zaten sıfırı yok türkiyede.