İkinci El R7 250X alınır mı?

Emre nk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar. Ben önceden baya konu açmıştım. Sonunda tek tek de olsa aldım sistemi.
Son olarak ekran kartı almak kaldı. Ama 350 TL de bütçem kaldı. Hepsiburada'dan kartı sipariş vereceğim ama stoklara bir türlü gelmiyor.
Sapphire Amd Radeon R7 250x Vapor-x 2gb 128bit G GittiGidiyor'da 209406686
Bu ürünü alsam pişman olur muyum? 2 ay kullanılmış. Birileri olumlu yorum yaparsa anında sipariş vereceğim. Dahili ile oynamaktan cigerim soldu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el ekran kartıda alınmaz psu da alınmaz. Adam belki kartı çok zorladı belki voltaj verdi alma yani. Bence bende senin gibi 250x vapor x alcaktım. Vazgeçtim sıfır 750ti strix aldım memnunum ayrıca sistemini söyle alternatif bakabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem olmadıgı için aldım kartı. İndirim ile 280 e geldi. İnşallah güzel bişeyle karşılaşırım :D

Geldiginde bakıcam zaten detaylı bi şekilde. Bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. Umut ediyorum :D
Birde zaten 300 Küsür liralık bi kart o yüzden 2.el almayı tercih ettim. zaten sıfırı yok türkiyede.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı