İkinci el R9 390 ve i5 6500 sistem alınır mı?

combodark

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce 2.el olarak bu sistem alınır mı? Sahibinden sitesinden GeT sistemini kullanarak alacağım.
  • Anakart: MSI B150M Bazooka DDR4 2133 MHz
  • İşlemci: Intel Skylake Core i5 6500
  • Ekran Kartı: Sapphire R9 390 Nitro 8 GB 512 Bit
  • Harddisk: WD 1 TB
  • Ram: Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 MHz Ram
  • Kasa: Aerocool Battlehawk 750w kasa
  • Monitör: Asus 21.5" 1 Ms monitör
Fiyatı 2900 TL. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1060 ile yarışabilirmi, pek sanmıyorum ekran kartı ama fiyat sanki biraz fazla gibi. Sistemde SSD yok ve RAM 8GB.
Ekran kartı eskinin GTX1080'i. Benchmark testlerine bakmalısınız bence. GTX 1060 ile yarışabilecek güçte. İşlemcisi de iyi. Güncellenebilir yanları da var. Fiyatı yerinde bence. Pazarlık ile çok daha uyguna alınırsa tadından yenmez. Bence tabi.

Alınabilir. O fiyata gayet iyi güncellemeye önü açık bir sistem, biz aynı fiyata hemen hemen aynı güçte monitörsüz sistemler öneriyoruz.

Önerileriniz nelerdir?
Ben 2.el sistem alacağım bütçem 3 bin TL temiz 2.el sistemler 0 sistemlerden daha performanslı oluyor.

Ve bu ekran kartı için trafo terimini kullanıyorlar. Açıklarsanız sevinirim.

Ekran kartı eskinin GTX1080'i. Benchmark testlerine bakmalısınız bence. GTX 1060 ile yarışabilecek güçte. İşlemcisi de iyi. Güncellenebilir yanları da var. Fiyatı yerinde bence. Pazarlık ile çok daha uyguna alınırsa tadından yenmez. Bence tabi.

O kadar değil yahu R9 390 asla 1080 gibi üst seviye kart olmadı Fury desen neyse.

Konuya gelirsek 1.5 senelik sistem söz konusudur. Açıkçası benim içime sinmedi. Fiyatta biraz indirim yapılsa alınabilir. 2900 TL bu sistem için çok fazla.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı