1 sene V900-S kullandım. Debriyaj ve vites harici direksiyon kutusu tamamen aynı ürün. Yayla tutturulmuş dinamoyu döndüren plastik bir daireden ibaret. 2000'lerin başındaki markasız ilk direksiyonumdan hiçbir farkı yok. Zamanında 2. el almak istemediğim için gidip de sıfır kutulusunu almıştım bir teknoloji mağazasından. Hem ölü bölge mevcut merkezinde hem de zamanla direksiyon simidi gövdeden ayrıldı resmen sallanıyodu tutunca ve 0 derece noktası hafif sağa doğru kaydı. Bu sebeple garantiye gitti bir kere 1 hafta orada kalacak şekilde. Ve geldikten 2 gün sonra yine aynı sorun baş gösterdi kibar bir kullanıcı olmama rağmen. O sinirle piyasasının yarı fiyatına aynı akşam satıp gidip 2. el bir Logitech DFGT almıştım. Onu 1 seneden fazla kullandım ve V900'ün piyasasıyla aynıydı fiyatı. Sonra elime para geçince onu da satıp G27 aldım hala onu kullanıyorum. Eğer 2. el alacaksan eski falan demeden (DFGT 2007 model) ffb'li bir logitech modeli tercih edebilirsin. G25 hariç piyasada sağlamı az hepsi dede gibi.