İkinci el Rampage V902 alınır mı?

1 sene V900-S kullandım. Debriyaj ve vites harici direksiyon kutusu tamamen aynı ürün. Yayla tutturulmuş dinamoyu döndüren plastik bir daireden ibaret. 2000'lerin başındaki markasız ilk direksiyonumdan hiçbir farkı yok. Zamanında 2. el almak istemediğim için gidip de sıfır kutulusunu almıştım bir teknoloji mağazasından. Hem ölü bölge mevcut merkezinde hem de zamanla direksiyon simidi gövdeden ayrıldı resmen sallanıyodu tutunca ve 0 derece noktası hafif sağa doğru kaydı. Bu sebeple garantiye gitti bir kere 1 hafta orada kalacak şekilde. Ve geldikten 2 gün sonra yine aynı sorun baş gösterdi kibar bir kullanıcı olmama rağmen. O sinirle piyasasının yarı fiyatına aynı akşam satıp gidip 2. el bir Logitech DFGT almıştım. Onu 1 seneden fazla kullandım ve V900'ün piyasasıyla aynıydı fiyatı. Sonra elime para geçince onu da satıp G27 aldım hala onu kullanıyorum. Eğer 2. el alacaksan eski falan demeden (DFGT 2007 model) ffb'li bir logitech modeli tercih edebilirsin. G25 hariç piyasada sağlamı az hepsi dede gibi.
Reis uzun uzun yazmışsın çok sağol kararım değişti sayenizde

Sequential shifter var sadece ileri geri oynuyor. Ben arkadaki F1 kulakçıklarını kullanıp o vitesi el freni olarak atıyodum :D
😁 aslında debriyaj-vites hissiyatı iyi olan güzel direksiyon seti bulamaz mıyım, heves ediyorum ama uygun fiyat olursa daha iyi olur

Reis uzun uzun yazmışsın çok sağol kararım değişti sayenizde

😁 aslında debriyaj-vites hissiyatı iyi olan güzel direksiyon seti bulamaz mıyım, heves ediyorum ama uygun fiyat olursa daha iyi olur
V902 ile G27 piyasası arasında taş çatlasın 500-1000 TL oynuyor. Ben 7000 TL'ye almıştım ayıptır söylemesi. V902'ler 6000-6500 bandında genelde. G27 çift motorlu "Helikal Dişli" kullanan bir alet. G29'dan tek farkı biraz daha eski bir optiği olması ama ikisini de tecrübe etmiş biri olarak ben G27'nin G-HUB desteklememesi dışında başka bir eksiğini görmedim G29'dan. Hatta Vitesindeki tuşlar kesinlikle G29daki gibi bütün tuşların simidin üzerinde olmasından daha ergonomik. Pişman olmazsınız hocam sadece temizini bulmaya özen gösterin ve mümkünse görerek alın.

V902 ile G27 piyasası arasında taş çatlasın 500-1000 TL oynuyor. Ben 7000 TL'ye almıştım ayıptır söylemesi. V902'ler 6000-6500 bandında genelde. G27 çift motorlu "helikal dişli" kullanan bir alet. G29'dan tek farkı biraz daha eski bir optiği olması ama ikisini de tecrübe etmiş biri olarak ben G27'nin G HUB desteklememesi dışında başka bir eksiğini görmedim G29'dan. Hatta vitesindeki tuşlar kesinlikle G29'daki gibi bütün tuşların simidin üzerinde olmasından daha ergonomik. Pişman olmazsınız hocam sadece temizini bulmaya özen gösterin ve mümkünse görerek alın.

G HUB hiçbir işe yaramıyor bir de tuşlar direksiyon üstünde olunca çevirirken basmak zorlaşıyor 1.5 senedir G29 kullanıyorum ve 2. el ucuza bulunmadıysa asla alınmaz bence.

Konu üzerinden bana destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Sarı siteden G29 + Shifter'i 7000TL'ye anlaştım. Vitesi gösteren kısım kopmuş ve direksiyonun üst kısmındaki mavi kısım aşınmış.

Dosya Ekleri

• shifter.png
    shifter.png
    241,3 KB · Görüntüleme: 19
  • g29.png
    g29.png
    647,7 KB · Görüntüleme: 16
Konu üzerinden bana destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Sarı siteden G29 + Shifter'i 7000TL'ye anlaştım. Vitesi gösteren kısım kopmuş ve direksiyonun üst kısmındaki mavi kısım aşınmış.

Beleşe almışsınız hocam hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı