Razer deadheaderHangi modeli ne kadara görüyorsun? Bu aralar mouse işinde dolandırıcı çok.
DeathAdder* değil sadece. Essential var, V2 var, V3 var, V2 Mini var vs.Razer deadheader
DeathAdder* değil sadece. Essential var, V2 var, V3 var, V2 Mini var vs.
Genel olarak V2 düşünüyorum.
Bana önerebileceğin 300 400 bandında dolapda olan yada başka sitelerde olan o modelin ilanı varmıAlacaksan temizini ve garantisi devam edenini al. DeathAdder v2'lerde kronik gıcırdama sorunu var. Ama hepsinde değil. Eğer bu durumu yaşarsanız garantiye gönderip değiştirirsiniz. Şahsen ben de bu durumu yaşadım yakın zamanda garantiye göndereceğim. Diyeceğim o ki garantisi olsun ve temiz olsun.
Razer Siyah Oyuncu Mouse Az Kullanılmış Online Satın Al bu ilanı gördüm 1 yıl garantisi varmış alınır ı senceAlacaksan temizini ve garantisi devam edenini al. DeathAdder v2'lerde kronik gıcırdama sorunu var. Ama hepsinde değil. Eğer bu durumu yaşarsanız garantiye gönderip değiştirirsiniz. Şahsen ben de bu durumu yaşadım yakın zamanda garantiye göndereceğim. Diyeceğim o ki garantisi olsun ve temiz olsun.
Alacaksan DeathAdder V2 al. Essential'in sensörü V2'ye nazaran eski.Bana önerebileceğin 300 400 bandında dolapda olan yada başka sitelerde olan o modelin ilanı varmı
Razer Siyah Oyuncu Mouse Az Kullanılmış Online Satın Al bu ilanı gördüm 1 yıl garantisi varmış alınır ı sence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.