İkinci el RTX 2060 alınır mı?

Teknoloji şans işidir sıfır satın aldığın kart 2 ay sonra da bozulabilir 10 sene sonra da bozulabilir. 2.el de öyledir ben şu ana kadar alıp da 2 ay sonra elimde patlayan bir kart olmadı çok eski kartlar da kullandım ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Garantili bir ürün alırsan zaten kafan rahat olur biraz daha. Kart da bir sıkıntı varsa 30-40 dakika FurMark'ta çıkıyor zaten. Görüntüde bozulma var mı yok mu bakacaksın sıkıntılı olan kart zaten belli bir süreden sonra görüntüyü falan kesiyor.

Anladım hocam teşekkür ederim.

O işlerde kullanıyorsan NVIDIA'ya yönelmen daha iyi olur çünkü yazılım konusunda NVIDIA önde AMD edit vs konularında çok tatmin etmeyebilir.

Hocam kendi çöp bilgisayarımda R7 240 4 GB modeli var onda biraz fazla donma yapıyor ama yine de kullanabiliyorum. Yanına i3 10100F veya 10105F alacağım sıkıntı yaratır mı?

R7 240 bana aşırı derecede sıkıntı çektirdi şu ana kadar WattMan hatası vb. o hatayı tekrar yapmak istemediğim içinde NVIDIA'ya yöneliyorum normalde AMD performans olarak önde ama yazılım konusunda geride kalmış durumda. Aklıma takılan bir şey var AMD FSR 2.0 ile öne geçmeye başladı ileride pişman olmaktan korkuyorum DLSS'te gerçekten çok güzel ama AMD FSR 3.0 yayınlanır ise gerçekten çok büyük bir fark yaratacak. Sonradan ileride dönüp keşke AMD alsaydım demek istemiyorum.

Son düzenleme:
Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam kendi çöp bilgisayarımda R7 240 4 GB modeli var onda biraz fazla donma yapıyor ama yine de kullanabiliyorum. Yanına i3 10100F veya 10105F alacağım sıkıntı yaratır mı?

R7 240 bana aşırı derecede sıkıntı çektirdi şu ana kadar WattMan hatası vb. o hatayı tekrar yapmak istemediğim içinde NVIDIA'ya yöneliyorum normalde AMD performans olarak önde ama yazılım konusunda geride kalmış durumda. Aklıma takılan bir şey var AMD FSR 2.0 ile öne geçmeye başladı ileride pişman olmaktan korkuyorum DLSS'te gerçekten çok güzel ama AMD FSR 3.0 yayınlanır ise gerçekten çok büyük bir fark yaratacak. Sonradan ileride dönüp keşke AMD alsaydım demek istemiyorum.
Aldınızmı hocam mennunmusunuz?

Aldınızmı hocam mennun musunuz?

Hocam maalesef alamadım elime para geçemedi bir türlü bende vazgeçtim hâlâ külüstürle devam ediyorum demin format attım. Eğer elinizde para var ise kasım indirimlerinde çok iyi kasalar var onlara bakmanızı öneririrm eğer sadece ekran kartı ise 2.el 3060 Ti veya 2060 Super iş görür eğer param var derseniz 4060 Ti 16 GB versiyonuna bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı