İkinci el RTX 2070 Super AORUS alınır mı?

Yer
Nevşehir
Yakın değil ama bir arkadaşımda bu kart var satıyorum dedi ben de 9 bin veririm dedim çok mu demişim dönmek de istemiyorum ama sizce eder mi o kadar. Faturalı 1 yıl garantili.
Bu arada ETH performansı 44MH gördüm ama 2060S de 44MH gösteriyor daha doğrusu videoda öyle değerler var. Konu hakkında bilgi verirseniz de çok sevinirim.

Son düzenleme:
Yok o kadar diyemezdim yarın birine söyle o da gelip iki laf söyler ki söylemese de dilim varmazdı :)
9000 fena değil ama çok da ucuz değil 3060 Ti 8500 liraydı Amazon Japonya'da. Bakma imkanın varsa GPU-Z indirt arkadaşına, VRAM çipine bakalım.

Hiç anlamıyorum o işten :) VRAM çipi olayından hangisi iyidir Samsung?
2000 serisinde Micron iyiydi diye hatırlıyorum. VRAM çipini sorma sebebim mining yaparken VRAM overclock potansiyelini içerisindeki çip arttırıyor. Mesela Samsung çipe +200 Memory Clock basabiliyorken Micron çipe +300 Memory Clock basıp daha çok MH/s elde edebiliyorsun. Değerleri örnek verdim.

2000 serisinde Micron iyiydi diye hatırlıyorum. VRAM çipini sorma sebebim mining yaparken VRAM overclock potansiyelini içerisindeki çip arttırıyor. Mesela Samsung çipe +200 Memory Clock basabiliyorken Micron çipe +300 Memory Clock basıp daha çok MH/s elde edebiliyorsun. Değerleri örnek verdim.
Tamamdır hocam. 2060S vs 2070S konusunda ne düşünüyorsunuz? ETH-RVN mininig açısından.

Hocam o işlere hiç girmedim korkağım bayağı :D Ha bugün araştırdım da denk gelemedim o fiyatlara, o da var tabii.
Gördükleri gibi alıyorlar çünkü. Forumda paylaşana kadar kartlar bitiyordu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı