İkinci el RX 5500 XT vs RX580

Shaco27

Hectopat
Bütçe maksimum 1500 TL. Sapphire Nitro+ OC RX 580 8 GB ikinci elleri var, 18 ay garantili açılmış 1380TL. Sapphire Nitro+ RX 580 SE, satanlar da var 950-1000 TL. En fazla 3 ay garantili mining çıkması mı emin değilim. Bir de aklımda Sapphire 8 GB 5500XT var ama sıfırları en az 1980TL.

İkinci el temiz satan bir yer bulabilir miyim?
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe maksimum 1500 TL. Sapphire Nitro+ OC RX 580 8 GB ikinci elleri var, 18 ay garantili açılmış 1380TL. Sapphire Nitro+ RX 580 SE, satanlar da var 950-1000 TL. En fazla 3 ay garantili mining çıkması mı emin değilim. Bir de aklımda Sapphire 8 GB 5500XT var ama sıfırları en az 1980TL.

İkinci el temiz satan bir yer bulabilir miyim?
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Şu anda İtopya'da kampanya var. 5500XT mech OC'nin yanında Resident Evil 3 Ghost recon breakpoint ve 3 ay X box Game Pass veriliyor 1669 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
5500 xt ile rx 580 kafa kafaya neredeyse aynı, 5500 xt almanız mantıklı olmaz.

Bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
5500XT tabiki GPU'su daha güçlü.

1.png

5500XT tabiki GPU'su daha güçlü.

Eki Görüntüle 543480
Youtube'da ki benchmark'larda çoğu oyunda rx 580 ile aynı performansı veriyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Youtube'da ki benchmark'larda çoğu oyunda rx 580 ile aynı performansı veriyor?

Bilemedim benim hep baktığım sitede burası. i9-9900K kullandığı için mi daha çok FPS gösteriyor bilemedim.

1.png

Bilemedim benim hep baktığım sitede burası. i9-9900K kullandığı için mi daha çok FPS gösteriyor bilemedim.

Eki Görüntüle 543486
Tabii ki i9 9900k ve RAM'in 3867 öhöm MHz olması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı