İkinci el RX 5600XT sistem ne kadar eder?

PSU'dan ve kasadan memnun değilim hocam hem sesli çalışıyor hem de 4 fanı varken de şimdi de oyunlarda 2 saatten sonra aydos ormanı gibi soğuk bir bölgede işlemci de ekran kartı da 70 derecenin altına düşmüyor 9 bandına sistemi koyup satıldığı takdirde reisin faizi artırıp doları en azından 23-25 seviyesine düşürmesini beklemekte bir seçenek yapacak bir şey yok :D

2. böyle işelmiyor hocam pahalınolsa bile alırlar, fiyatlara bakın hocam 2500-3000 TL arasında.
2500TL'ye satıp işlemciyi 1500'e satsa 4K eder.
11k üstüne 2K ekler ise RTX4060 R5500 kombinasyonu yapılabilir😃

Dediğimi yapın 4 bine ekran kartı ve işlemciyi satarak.
RTX4060 ve R5500 alın.

Bu arada kasanızı fandan dolayı sevmiyor iseniz fan alabilirsiniz PSU modeliniz iyi neden beğenmiyorsunuz hocam?

Boştada yükte de 2400 RPM de çalışıyor ve ayarlanmıyor.
Arcitic fanlar 400 TL olmuş 2 tane alsam 800 lira bir de bunun takdırması var ben yapamıyorum :/ sıfır sistem daha cazip geliyor o yüzden. Kafa yorduysam affola.

Son düzenleme:
PSU'dan ve kasadan memnun değilim hocam hem sesli çalışıyor hem de 4 fanı varken de şimdi de oyunlarda 2 saatten sonra aydos ormanı gibi soğuk bir bölgede işlemci de ekran kartı da 70 derecenin altına düşmüyor 9 bandına sistemi koyup satıldığı takdirde reisin faizi artırıp doları en azından 23-25 seviyesine düşürmesini bekleyeceğim yapacak bir şey yok :D

Hocam reisi asla beklemeyin dolar ve euro katlanacak helede turistler gidince görürsünüz. Anakartı SSD ve RAM'leri satmayarak diğer parçaları satarak sistemde toplanabilir tabii sizin kararınız.

Hocam reisi asla beklemeyin dolar ve euro katlanacak helede turistler gidince görürsünüz. Anakartı SSD ve RAM'leri satmayarak sistemde toplanabilir tabii sizin kararınız.

Hocam zaten parayı dolarda tutuyorum şu an faiz kararını bekliyorum. Sanırım dediğiniz gibi yapacağım Ryzen 5 5500 RTX 4060 ikilisi 1080p de darboğaz yapar mı sizce?

Hocam reisi asla beklemeyin dolar ve euro katlanacak helede turistler gidince görürsünüz. Anakartı SSD ve RAM'leri satmayarak diğer parçaları satarak sistemde toplanabilir tabii sizin kararınız.

Yılbaşına kadar elektronik ürünler alındı daha sonraki süreçte alım gücümüz daha da düşecek muhtemelen
:(

Hocam zaten parayı dolarda tutuyorum şu an faiz kararını bekliyorum. Sanırım dediğiniz gibi yapacağım Ryzen 5 5500 RTX 4060 ikilisi 1080p de darboğaz yapar mı sizce?

Yılbaşına kadar elektronik ürünler alındı daha sonraki süreçte alım gücümüz daha da düşecek muhtemelen
:(

R5500 ve 4060 1080p de darboğaz yapmaz hocam.
Alım gücü düşüyor hocam haklısınız artık umarım düzelir de diyemiyoruz. Umarım işleriniz ve hayatınız iyi ilerler, umarım bunlardan kurtulunur ve iyi bir iktidar gelir.

R5500 ve 4060 1080p de darboğaz yapmaz hocam.
Alım gücü düşüyor hocam haklısınız artık umarım düzelir de diyemiyoruz. Umarım işleriniz ve hayatınız iyi ilerler, umarım bunlardan kurtulunur ve iyi bir iktidar gelir.

İnşallah hocam. Siyasi olmasın ama ak partililerin çok olduğu bir bölgede yaşıyorum şu an hemen hemen hepsi ya yeniden refaha ya da MHP'ye geçmiş durumda.

Hepsi aynı yere hizmet ediyor hocam hepsi CHP bile AKP'ye hizmet ediyor şu an aslında. İsimlerinin farklı olmasını aldırmayın.

Doğru söze ne hacet...

PSU'dan ve kasadan memnun değilim hocam hem sesli çalışıyor hem de 4 fanı varken de şimdi de oyunlarda 2 saatten sonra aydos ormanı gibi soğuk bir bölgede işlemci de ekran kartı da 70 derecenin altına düşmüyor 9 bandına sistemi koyup satıldığı takdirde reisin faizi artırıp doları en azından 23-25 seviyesine düşürmesini beklemekte bir seçenek yapacak bir şey yok :D

Boştada yükte de 2400 RPM de çalışıyor ve ayarlanmıyor.
Arcitic fanlar 400 TL olmuş 2 tane alsam 800 lira bir de bunun takdırması var ben yapamıyorum :/ sıfır sistem daha cazip geliyor o yüzden. Kafa yorduysam affola.

Kasayı Aerocool Airhawk Duo modeli ile değiştirdim ayrıca stok soğutucuyu kule tipi soğutucu olarak Dark X92D ile değiştirdim anakart fan ayarını destekliyordu yük altında ses artık az 35-37 desibel arası ve gayet yeterli PSU ise bir anda sessiz çalışmaya başladı. Sorun kasadan ve İtopya'da yapılan montajın eksikliğinden imiş, ileride işlemci ile ekran kartını da değiştiririm dediğiniz gibi başka bir tavsiyeniz varsa da yazarsanız sevinirim hocam.

Doğru söze ne hacet...

Kasayı Aerocool Airhawk Duo modeli ile değiştirdim ayrıca stok soğutucuyu kule tipi soğutucu olarak Dark X92D ile değiştirdim anakart fan ayarını destekliyordu yük altında ses artık az 35-37 desibel arası ve gayet yeterli PSU ise bir anda sessiz çalışmaya başladı. Sorun kasadan ve İtopya'da yapılan montajın eksikliğinden imiş, ileride işlemci ile ekran kartını da değiştiririm dediğiniz gibi başka bir tavsiyeniz varsa da yazarsanız sevinirim hocam.

X92rd*

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı