İkinci el RX 570 alınır mı?

qokhandd

Kilopat
Katılım
21 Ekim 2014
Mesajlar
57
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Sorum kısa ve öz. 1 yıla yakın mining yapılmış Asus ROG Strix RX570 OC 4GB ekran kartı alınır mı? Alınırsa ne gibi sorunlar çıkabilir?
 
1 günlük Mining yapılmış kart bile alınmaz benim gözümde. Mining, kartın sürekli %100 hızında çalışmasıdır diye biliyorum. Buda kartı aşırı yıpratır.

Kısa sözün özü: Mining yapılmış ekran kartı alınmaz.
 
Son düzenleme:
Fiyatını da yazsaydınız risk almaya değer mi diye yorum yapabilirdim fakat yarı fiyatı civarında değilse risk almaya değmez.
 
Mining yapılan kart fiyat/performans bağlamında düşünüldüğünde gayet alınabilir. Ancak 1 yıla yakın mining yapılan bir kart alınması sakıncalı ve büyük riskli. Şöyle bir durum da var ki, 1 yıldır mining yapılan kartı aldığınızda 1 aylık aynı kartla benzer performansı verecektir. Oyun performansı olarak düşündüğünüzde 1 aylık kart 60 fps veriyorsa, 1 yıllık mining kart 58-60fps verecektir yine. Burada yapılan ayrım malzemenin kullanım ömrünün kısalması, belki stabilizasyon problemleri yaşatması veya fanların kondisyonunun düşüş sağlamasıdır. Bilinçsiz modlanmış ve OC görmüş ise zaten kesinlikle yaklaşmaya gerek yok. Fatura tarihini kontrol ederek kısa süreli mining yapılmış kartlar fiyatlarına göre değerlendirilebilir yani.

Bu arada bahsi geçen kart için ödemeyi planladığın ücret nedir?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı