İkinci el RX 570 sistem toplama

i7 2600K ve 700W PSU çok iyi GTX560 Ti ne kadar satılabilir bilmiyorum ama gayet güzel oda bu fiyat içerisinde düşünüldüğünde. Anakartı öğren yalnız 16GB yapıp yapamayacağına bilmeden nasıl karar verdin? 😁 Belki anakart desteklemiyordur yani. Öğrenmekte fayda var. R9 380 öneririm. Bulamazsan aliexpress den GTX 960 alabilirsin şiddetle tavsiye ederim.
Hocam R9 serisine fazla yaklaşmak istemiyorum arkadaşımın başına gelen olaydan sonra :) Sanırım R9 serisi ekran kartları çabuk görüntü bozuyormuş. Piyasada ki kartların çoğu da fırınlama dediler. RX 570 alma şansım varken de R9 serisinden ancak bulursam uygun fiyatlı R9 380, 280X, 390/X, 290/X düşünürüm.

An itibari ile İ7 2600K, Z68M, 8 GB 1866 MHz RAM (4X2, 2 slot boş), 560 Ti 4 GB, CoolerMaster 700W PSU'lu sistemim geldi. Eski sahibi kare monitörde kullandığı için sürücülerde sorun varmış. Şimdi en son sürücüyü indireceğim. Bu arada ekran kartını VGA-DVI dönüştürücü ile kullanıyorum ama sanki bir sorun var. Görüntü verdi ekran kartı ama aygıt yöneticisi kısmında kart standart VGA dönüştürücü olarak gözüküyor. DXDiag kısmına giriyorum orada da aynı şekilde gözüküyor. Büyük ihtimalle bir şeyi yanlış yaptım. Sizce neyi yanlış yaptım? Ekran kartının fanları da dönüyor. Onla ilgili de konu açacağım.
-
-
-
-
Sorunu çözmüştüm bunu bilgilendireyim öncelikle. Sorun driver yüklemediğimden dolayıymış. Her neyse yarın için babamın mimar bir arkadaşıyla anlaştık. 600 TL'ye RX 580 4 GB alacağız Pulse modeli. Adam sadece çizim amacıyla kullanmış bilgisayarında. Daha sonrasında Quadro bir karta geçmiş. Bu kartta boşta kalmış. Yarın yani 09.03.2019 tarihinde adamla görüşmeye gideceğiz. Alırsam eklerim buraya. Sistemin fotoğrafını da yarın paylaşacağım.
@sheltonzane01 hocam şu konuda ki mesajınızı dikkatlice okudum ve yeni farkettim. Ben İzmir'de oturuyordum. 560 Ti üstüne nakit kabul olmuş elinizde sıfır RX 570 var ise görüşmek isterim ama nasıl olacak acaba? ITX modeli var ise çok hoş olur benim için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı