İkinci el RX 5700 XT alınır mı?

Hocam gittiğinde ısı testini yap çok ısınmıyorsa ve oyun oynarken herhangi bir sorun yoksa alınır ben başka bir arkadaşıma 2. el temiz 5700XT aldım 6-7 ay oldu hala kullanıyor sorunsuz şekilde. Kartın gücü neredeyse 3060ti gücünde ve fiyatı çok ucuz

Hocam gittiğinde ısı testini yap çok ısınmıyorsa ve oyun oynarken herhangi bir sorun yoksa alınır ben başka bir arkadaşıma 2. el temiz 5700XT aldım 6-7 ay oldu hala kullanıyor sorunsuz şekilde. Kartın gücü neredeyse 3060ti gücünde ve fiyatı çok ucuz
Hocam hangi programlarda yapayım ve sonuçlar nasıl olmalı?

Bendeki kart sürekli error veriyordu oyun oynarken sonra rahmetlik oldu o yüzden bunu alacağım. Ya bunda da öyle olursa?

Testlerde sorun çıkmazsa bir şey olmaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada ortalama kart sıcaklığı 68 derece kapalı kasada yaz ayında olduğumuzu ve kartın tozlu olabileceğini düşünürsek 75-80'e kadar ok denebilir ama daha üstü kesinlikle olmaz sıcaklık değerinde.

Sizin yerinizde olsaydım minimum RX 6600 ve üzeri alırdım. RX 5000 serisinin kronik sorunlu olduğu söyleniyor. AMD hatalarını RX 6000 ve sonrasında oldukça çok aza indirdi. RX 5000 serisine bu sebepten pek sıcak bakamıyorum.

Sizin yerinizde olsaydım minimum RX 6600 ve üzeri alırdım. RX 5000 serisinin kronik sorunlu olduğu söyleniyor. AMD hatalarını RX 6000 ve sonrasında oldukça çok aza indirdi. RX 5000 serisine bu sebepten pek sıcak bakamıyorum.

Fakat RX 5700 XT daha güçlü.

İzmir'de en ucuz RX 6600 3750 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı