İkinci el RX 5700 XT alınır mı?

@Alone Darkkk o zaman siyah ekran sorunları, yüksek güç tüketimi, WattMan hatasıyla size kolay gelsin diyorum. Aralarında ciddi FPS farkının da olduğunu düşünmüyorum. RX 6600 her oyunu açabilecek düzeyde ekran kartı, 1080p çözünürlükte 3-4 senesi daha olan sorunsuz bir kart.

Öyle mi diyorsunuz? Kararsız kaldım. Hepsine yazdım ilanların 3500 olur mu diye cevap beklicem.

Dedikleri gibi RX 6600 alın daha iyi. RX 5000 serisindeki sorunlarla uğraşmaya değmez. Az biraz performans farkından bir şey olmaz. En azından çok sorun yaşamazsınız.

Hocam milletin 5000 serili kartlarda sorunlu algısına takılmayın ben 2 tane 5700XT aldım biri kuzenime diğeri arkadaşıma aldım 8 aydır sorunsuz kullanıyorlar millet kulaktan dolma bilgilerle ilerliyorlar. Sadece biraz fazla güç çekiyor kart.

Bu arada 3 sene önce de başka arkadaşıma 5500XT'li sistem topladım o da 3 senedir sorunsuz kullanıyor ben bilmediğim veya kendim deneyimlemediğim bir şeyi önermem.

Benim de arkadaşım RX 5700'de siyah ekran sorunu aldı ve çözemedi. Bu sene sırf bu yüzden AMD'den nefret edip RTX 3060 aldı.

@Görkem Dumnan sen de arkadaşından örnek veriyorsun, o zaman sen neden arkadaşından örnek veriyorsun? WattMan, siyah ekran hatası gibi sorunlar genellikle RX 5000 serisinde yaşanır. Forumdan da bakabilirsiniz. Birçok konusu mevcut, internette biraz araştırma yaparak bu sorunun RX 5000 serisinde çoğunlukta olduğunu görebilirsiniz.

Baktım siteden rx 6600 iki kat daha az tdp değerine sahip yani 130 watt ama rx 5700 xt 220 watt

Shading units ne oluyor?

Ayrıca i5 7500 ile darboğaz yaparmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…