İkinci el RX 580 alınır mı?

Bence alınmaz çünkü mining yapılma ihtimali var RX serisinde.

Bu fiyata 2. el üstelik yurt dışı garantili kart alınmaz. Sıfır RX 570 alın geçin oyununa göre 10 FPS fark eder önemli değil.

Tam Mining kartı. bu kartların (özellikle nitro serisi) %90 ı Mining in kullanıldı. Mining yapmış AMD kart almak risk çünkü AMD kartların bioslarını değiştiriyorlar.
1060 tavsiye ederim, Mining kartı olsa bile Nvidia da bios değiştirme olayı yok. Testlerini yapıp sorunsuz ise alabilirsin. Furmark dışında benchmark testleri de yaparsın.

Üyelik tarihi 2012, diğer ilanlarında şüpheli bir durum yok. İsim düzgün. Tamam bende pek sıcak bakmıyorum ama öyle bir algı oluşmuş ki sanki tüm ikinci el ekran kartlarına mining yapılmış. Kartın 2 günlük ömrü kalmış gibi... Ben ilanı inceledim güvenilir geldi şahsen. Eğer aynı ilde turuyorsan gidip elden alabilirsin. Hem bir sıkıntı çıktığında ulaşmakta sıkıntı çekmezsin.

@Tren Havale ile yine alınmaz. Aynı şehirde ikamet ediyorsan alınabilir.

Mining yapılmamış ise alınır ama mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsınız. Adam sadece 1 ay mining yapmıştır fakat söylemiyordur mesela.

Bu fiyata 2. el üstelik yurt dışı garantili kart alınmaz. Sıfır RX 570 alın geçin oyununa göre 10 FPS fark eder önemli değil.
10fps bence onemli sebebi ise sen diyelim bir oyundan 4k oynican 20fps yerinde 30fps alirsin bence bir daha dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…