İkinci el RX 580 sistem ne kadar eder?

alpt997

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayarımı satmak istiyorum fakat fiyat biçmekte sorun yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemimin özellikleri:

Anakart: ASUS H61M-K
İşlemci: Intel Core i5-3570

Ekran kartı: MSI RX 580 8 GB Armor.

Hafıza birimi: 300GB Western Digital HDD, 120GB SanDisk SSD.

RAM: Kingston 4x2 8 GB DDR3.

Güç kaynağı: 500W (güncel ve kaliteli)

Monitör: Philips 60 Hz'de 1366 X 768 18,5 inç VGA girişli.

Kasa: Aopen (geniş)

Not: Miming ve OC yapılmadı.

Şimdiden teşekkür ederim.

Anakartın ddr3 olması kötü olmuş, işlemci zayıf, ekran kartı iyi, ramların mhz ini yazmamışsın ddr3 olmasına istinaden düşüktür muhtemelen. Güç kaynağı modeli belli değil kasa rgb değil 4.5k dan fazla vermezdim

Monitör hariç kasa olarak 6K civarı eder. İlana 6.5k yazıp acele durumuna göre fiyatı düşürebilirsin. Satış fiyatı 5K civarı olur muhtemelen.

Cevabınız için teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Monitör hariç kasa olarak 6K civarı eder. İlana 6.5k yazıp acele durumuna göre fiyatı düşürebilirsin. Satış fiyatı 5K civarı olur muhtemelen.

Mantıklı.

Anakartın ddr3 olması kötü olmuş, işlemci zayıf, ekran kartı iyi, ramların mhz ini yazmamışsın ddr3 olmasına istinaden düşüktür muhtemelen. Güç kaynağı modeli belli değil kasa rgb değil 4.5k dan fazla vermezdim
Cevabınız için teşekkür ederim iyi günler dilerim.

Anakartın DDR3 olması kötü olmuş, işlemci zayıf, ekran kartı iyi, RAM'ların MHz'ini yazmamışsın DDR3 olmasına istinaden düşüktür muhtemelen. Güç kaynağı modeli belli değil kasa RGB değil 4.5kdan fazla vermezdim.

Güç kaynağını yeni aldım kaliteli fakat markasını öğrenmem için kasanın diğer kısmını açmam gerekiyor RAM'lar ise 1600MHz.

Cevabınız için teşekkürler iyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı