İkinci el RX 6600 XT ekran kartı alınır mı?

MustafaBaggins

Centipat
Katılım
26 Aralık 2022
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk defa ikinci elden ekran kartı alacağım. Satıcı Power color RX 6600 XT 8 GB ekran kartını 3850 TL'ye satıyor. Mining yapılmadığını söyledi. FurMark testinde 14 dk 71 derece gösteriyor. Sizce neler yapılmalı? Nelere dikkat edilmeli ve gerçekten mining yapılmamış mı?
 
Mining yapılıp yapılmadığı anlaşılmaz çok zor. Kartın testi zorlayacak şekilde mi yapıldı bunu sorun. Sıcaklığı normal gözüküyor. Kartın arka yüzeyinde ki vidalarda herhangi bir iz çizik vb bir şey var mı? buna bakabilirsiniz eğer varsa muhtemelen tornavida değmiş olabilir. Garantisi falan yok diye tahmin ediyorum bulabiliyorsanız aslında yurt içinden alınmış bir cihaz daha iyi olur en azından bir sorun yaşadığınızda ikinci el bile olsa karşınızda muhatap bulursunuz.
 
Kankimin Max FPS değeri Max sıcaklık değeri vs nedir? Kartı detaylı incelemen gerekiyor tornavida girdi mi vs.

Üstat satış sayfasından okuduklarımı yazıyorum Min 79 Max 157 AVG 154 14 dakika içerisinde sıcaklık 70 derece fan %54 kartı görme imkanım olmadı.

Mining yapılıp yapılmadığı anlaşılmaz çok zor. Kartın testi zorlayacak şekilde mi yapıldı bunu sorun. Sıcaklığı normal gözüküyor. Kartın arka yüzeyinde ki vidalarda herhangi bir iz çizik vb bir şey var mı? Buna bakabilirsiniz eğer varsa muhtemelen tornavida değmiş olabilir. Garantisi falan yok diye tahmin ediyorum bulabiliyorsanız aslında yurt içinden alınmış bir cihaz daha iyi olur en azından bir sorun yaşadığınızda ikinci el bile olsa karşınızda muhatap bulursunuz.

07.02.2024 tarihine kadar garantisi var yazıyor.
 
Kanka ısı ve fps değerleri normal ama mining yapılıp yapılmadığı tam olarak nasıl amlaşırılır bi fikrim yok daha bilgili arkadaşlar gelecektir ama kart değerleri normal gözüküyor
 
Üstat satış sayfasından okuduklarımı yazıyorum Min 79 Max 157 AVG 154 14 dakika içerisinde sıcaklık 70 derece fan %54 kartı görme imkanım olmadı.



07.02.2024 tarihine kadar garantisi var yazıyor.
Yerinde görüp test edip alabilirsiniz. Fiyatı 3500 yapabilirseniz gayet mantıklı olur.
 
07.02.2024 tarihine kadar garantisi var yazıyor.
2 Yıl garantisi varsa 2022 2. ayda alınmıştır ve o zamanlarda mining bitmeye yakındı. Mining yapıldıysa da çok az yapılmıştır. Mining yapılıp yapılmaması çok önemli değil de, kartın vidalarının üstündeki garanti bantları duruyorsa 1 yıl daha garantisi olan kartı gönül rahatlığıyla alabilirsin.
 

Geri
Yukarı