İkinci el RX 6700 XT alınır mı?

Her şey o kadar basit değil. Ve de param güvende satıcıya gerekli güvenceyi sağlayamıyor.

Satıcının endişe edeceği bir durum. Siz alıcısınız. Param güvende açıksa problem olmaz.

Ne olursa olsun üstüne biraz ekleyip sıfırdan alması bence en makulü. Hiç riske girmeye veya uğraşmaya gerek yok.

Basit. VRAM vb. Sorunlu ya da mining çıkması olsa FurMark testinde %99 ihtimalle şıp diye belli olur.
Mining yapılıp yapılmadığı hiçbir şekilde anlaşılamıyor. Şahsen ikinci eli kumar gibi görüyorum. O riski almaya değmez. Daha kötü performans al ama kafan rahat olsun.

Mining yapılıp yapılmadığı hiçbir şekilde anlaşılamıyor. Şahsen ikinci eli kumar gibi görüyorum. O riski almaya değmez. Daha kötü performans al ama kafan rahat olsun.

Sizinki sadece önyargı. İstenilen testlerden başarıyla geçtikten sonra istediği kadar mining yapılmış olabilir.

Kesinlikle katılıyorum gerçektende bile bile lades.

2. el RTX 4080 aldım, kullanıyorum sıkıntısı yok. Almayı bilmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…